Home
 Foto's
Welke de zinspreuk voert: "Het oog wil ook wat!"


Fotoalbums uit 2003
5325 keer bekeken
Rondvaart Heeren 4.1 in TenniPhoto Scroller openen
Datum: Laatste competitiedag
Kenmerk van legende's is dat zij voortleven in de achterhoofden van mensen. Verhalen die over en weer verteld worden over dat ene moment, die ene gebeurtenis...Hier vind de geest verankering in het verleden, om het heden te verstaan. Mensen om ons heen verdwijnen, sjeesen, studeren af, gaan samen wonen etcetera. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij de dingen die nu gebeuren...Zodat men later kan zeggen dat zij geparticipeerd hebben in deze o zo mooie passage van ons leven. En dat wij later tegen elkaar kunnen zeggen, daar waren wij bij geweest. Een zo'n evenement is de ongetwijfeld de Kampioensrondvaart van Heeren 4.1. Vriend en vijand waren eensgezind enthousiast over deze spetterende activiteit. Door een overtollig gezelschap enthousiaste Tenniphilianen aan boord van de rondvaartboot kon deze in eerste instantie niet uitvaren. Menig Corps-pik uitte zijn jaloezie jegens dit Koningsgezelschap, door (te makkelijk) te met eieren strepen, iets wat de uitzinnige menigte op rondvaartboot "de tennissende paap" niet kon deren. 's Avonds voltrok in de Methusalem een van de meest legendarische borrels van Tenniphil ooit. Bijna een jaar lang heeft heel Tenniphil nog vaak gesproken over die ene avond...die ene borrel. Hoe dhr. Ribbius kennis maakte met Mej. Ringers etc. etc. Ook die ene dag...Hoe dhr. Sars al nekkend zijn beslissende set won etc. etc. Inmiddels heeft deze dag legendarische gestalte gekregen door de vele verhalen die voortdurend verteld worden...Na bijna een jaar na dato is de legendarische faam veilig gesteld omtrent deze dag en is het tijd deze te ondersteunen met zeer waardevol en goed bewaard beeldmateriaal, om al deze legendarische gebeurtennissen te bevestigen. Veel kijkplezier Uw Heeren 4.1 dhr. Bekkers dhr. van Herwijnen dhr. Sars dhr. Versendaal
5235 keer bekeken
TAM Gala 2003 in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 6 t/m 7 december 2003
Op 6 december was het tijd om als 57e bestuur af te reizen naar het noorderlijke Groningen. Het was voor het 57e de tweede keer dat zij mochten afreizen naar dit o zo mooie stukje Nederland; Vlagtwedde was reeds tijdens het beleidsweekend van 11 en 12 oktober aangetroffen door het neusje van de zalm in het Nederlands Studenten Tennis Gemeenschap. Dit keer stond er een heus georganiseerd Gala op het menu...Daar moesten wij het fijne van weten. Dus werd er in Delft en Utrecht goed ingeslagen om ons voor te bereiden op een fijn lang stukje treinen naar onze Noorderlijkste collega's
4625 keer bekeken
Babyphildiner 2003 in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 20 november 2003
Dit jaar heeft het 57e bestuur wederom een Babyphildiner georganiseerd. 35 enthousiasten eerste jaars waren getuige van dit spektakel.
4608 keer bekeken
Davis Cup 2003 Nederland - India in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 19 t/m 21 september 2003
Het was weer een extreem fijn weekend met mooie quotes en doofpot verhalen. Iedereen is verliefd geweest en het afknapgehalte was hoog. Samengevat: een mooie Tenniphiliaansche aktiviteit die zich moeilijk laat overtreffen.
4736 keer bekeken
Veracket Open 2003 in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 26 augustus 2003
Op deze mooie maandag trokken de 2 koningen met hout naar Groningen. Daar eindelijk aangekomen werden we zeer hartelijk onthaald en kon het oer ouderwetse Hollandse potje tennis gespeeld worden. Daarna is nog menig pintje gedronken en heeft Tenniphil wederom een groot litteken achtergelaten op de simpele Groningse ziel. Veracket OT bedankt!
4766 keer bekeken
Owee 2003 in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 18 t/m 21 augustus 2003
Ook tijdens de Owee moet tegenwoordig hard geprobeerd worden aankomende sjaars enthousiast te maken voor Tenniphil en dus ook Virgiel. Het 56e Bestuur heeft ervoor gezorgd dat Tenniphil aanwezig was op de Infomarkt, op de Verenigingendag, de Waterdag en de Sportdag. 2003/2004 moet dus wel een topjaar worden!!
4640 keer bekeken
Wisselings ALV in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 16 september 2003
Na een jaar keihard ploeteren kan het 56e Bestuur met trots terugkijken op een zeer geslaagd jaar en kan ze de het racket overdragen aan het 57e Bestuur. Ivo, Willem, Nijn, Suus en Satink: 56 maal dank!
4796 keer bekeken
Tenniphil Open 2003 in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 30 juni t/m 7 juli 2003
Voor de eerste keer in haar geschiedenis organiseerde Tenniphil dit jaar een heus Open Toernooi. Hopelijk is dit het begin van een mooie traditie.
4297 keer bekeken
Competitieborrel in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 1 april 2003
Alvast oefenen voor de competitie.
4542 keer bekeken
Veracket Gala 2003 in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 6 juni 2003
Ja ja daar gingen drie bestuursleden weer naar een gala. Deze keer van Veracket. Dus weer naar Groningen en gaan met die banaan. Deze keer was het nog goedkoper dan de vorige keer. Voor 10 euro's konden we helemaal los. Nadat we de vorige keer nog geen corsages hadden zijn de voorzitter en de commissaris activiteiten deze keer helemaal los gegaan. Ze hadden complete led displays bij zich en zodoende konden we voor het nodige vermaak zorgen voor de Veracket mensen. Deze gadgets zullen zeker nog vaker binnekort gedragen worden door het bestuur. Ook een paar mensen van Fellenoord hadden de oversteek gewaagd, wat het feessie alleen maar mooier maakte. Beslis zelf of er censuur gepleegd is en voor nadere informatie kunt u altijd terecht bij het bestuur.
4555 keer bekeken
56e Dies  in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 26 maart 2003
Vanwege tentamens........*schraal* was er geen traditionele Diesborrel op de Toko maar werd het diepblauwe Curacaose drankje en een paar plakken cake met slagroom naar het Sportcentrum gebracht alwaar er Tenniphilianen aanwezig waren om een balletje te slaan. En dat was dus de 56e Dies van Tenniphil. Een historische vergissing.
4617 keer bekeken
TAM Lustrumgala in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 7 maart 2003
In het kader van meer integratie trok het bestuur naar Groningen om het TAM gala mee te maken. Bij binnenkomst werd ons meteen duidelijk gemaakt dat de vrouw gemist werd. Die misten wij inderdaad ook. Maar er was genoeg ander speelgoed en zodoende konden we snel gaan oefen met het thema van de Love Games die een week later plaatsvonden: "Playing heart to get!". Kortom het was een mega mooie avond!!!!! TAM bedankt!
4563 keer bekeken
Artikel Tenniphil in Tennis Magazine in TenniPhoto Scroller openen
Datum: maart 2003
Helaas hebben ze de moonfoto er niet bij gezet. Op de turbotaal na verder wel een aardig artikel.
4642 keer bekeken
Love Games 2003 in TenniPhoto Scroller openen
Datum: 15 maart 2003
Na het lustrum jaar was het ook dit jaar weer tijd voor de welbekende Love Games, met dit jaar als thema 'Playing heart to get'. Dus togen 20 paren om 11:00 uur naar Blijdorp in Rotterdam om te gaan strijden voor de felbegeerde trofee. En er werd gestreden: zowel op als naast de baan. En vanwege het mooie weer kon het terras ook goed bevolkt worden. Natuurlijk hield iedereen zich ook aan het thema en speelde iedereen 'Playing heart to get'. Na een onvergetelijk goed diner in de Carroussel konden 's avond eindelijk de voetjes van de vloer op Alcuin. Hier werd dan ook nog tot laat gefeest en gesnaveld.
Minimaliseren
Sluiten
Maximaliseren
Statistieken
Aantal albums: 293
Totaal aantal foto's: 16195
Aantal albums in dit jaar: 14
Mis nooit meer een Tenniphil activiteit!
De TenniCal feed: http://www.tenniphil.nl/tennical.ics
Wijtman

TOPdesk
Virgiel
TU Delft

KNLTB


Uw advertentie hier?

SiteInfo
Sitestatistieken
Updates
+ maart-april 2011
• Login velden chill invullen
• Geen onderschriften-melding verbeterd
• LoveGames pagina aangemaakt
• Mailarchief gegroepeerd
+ 1-3 februari 2010
• TenniBlaat Bèta in testfase
• Nieuw Batchmailscript in gebruik
• Eindelijk IE Fotomenu-bug gefixed
• Bestandsysteem bug gefixed
• Commissies verbeterd
• Esthetische verbeteringen
+ 26 januari 2010
• Spamfilter vernieuwd
• Inschrijving verbeterd
• MijnTenniphil verbeterd
+ 25 januari 2010
• Bestuur inschrijvingen
• Zoek Tenniphilid vereterd
• Nieuw Mail systeem bijna af!
• Paar kleine esthetische verbeteringen
"Als je er twee van 12 neemt dan is het ook 24."
A.v.d.K., jong is niet altijd verkeerd
© 2009-2010 Wepsi der S.V.T.V. Tenniphil