Home
 
Fotorandomizer
Open in TenniPhoto Scroller
De Heer Ribbius in zijn typische houding.
Foto: Lukas
Open in TenniPhoto Scroller
Meer goud
Foto: Myrthe
Open in TenniPhoto Scroller
Foto: Yuri
Open in TenniPhoto Scroller
en slaan...
Foto: Myrthe
Nieuws
Gepost op: 22-05-2017 door Marion
Welkom op de website van S.V.T.V. Tenniphil

Tenniphil is een studenten tennisvereniging die onderdeel is van Virgiel. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je op een heel hoog niveau tennissen (onze Gemengd 1 speelt nu 3e klasse op zondag en ons hoogste Heren team speelt ook 3e klasse op zondag), maar ook voor de minder gevorderde tennisser is er genoeg plek. Wanneer je nog nooit getennist hebt, kan je makkelijk instromen in de beginners groep.

Tenniphil heeft naast tennis ook nog veel gezelligheid te bieden, zoals de DavisCup en Roland Garros, die elk jaar bezocht worden met een groot aantal leden, maar ook het Open Toernooi, de LoveGames en het Tennikamp zijn activiteiten waar iedereen naar uitkijkt. 

Ben jij geïnteresseerd in tennissen of zoek je een gezellige vereniging waar je kan beginnen met tennissen, kom dan even kijken bij de Tenniphil stand (bij Virgiel) op de informatie markt tijdens de OWee. Kom langs bij Virgiel en spreek ons aan of kom gezellig een balletje slaan op de sportdag tijdens de OWee. Deze zal in augustus plaatsvinden!

 


Gepost op: 10-10-2016 door Amy
Onze huissponsor

De TU Delft is de huissponsor van Tenniphil . Tenniphil is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.


Gepost op: 29-06-2015 door Jaïr
Tenniphil Open is begonnen!

Het Tenniphil Open is sinds zaterdag van strat gegaan en vandaag is de eerste grote toernooi dag! De hele week zal er gestreden worden voor een plekje in het finale weekend. Elke avond komt er een fotoverslag van de wedstrijddag op Facebook (https://www.facebook.com/TenniphilOpen2013?fref=ts). Kom allen kijken naar de Tenniphilianen op de baan en geniet van het mooie weer met een biertje in de hand. 

 

Liefs,

OTC '15


Laatste gastenboek berichten
Gepost op: 30-04-2019 20:18:11
Enthousiaste Tenniphiliaan<p>Nu al zin in lustrum wispo 2022!!!!!</p>
Gepost op: 11-04-2019 08:57:17
Bestuah<p>Hey Raoul, de kaarten zijn bij ons inmiddels ook gelukt. Als je telefoonnummer naar bestuur@tenniphil mailt kunnen we contact houden tijdens die dag. Wij hebben er al zin in!</p>
Gepost op: 23-03-2019 20:07:01
i.t. Voorzitter 56e bestuur<p>waarde bestuur, kaarten zijn al gelukt. Wat mij betreft zien we elkaar donderdag 30 mei! Gr Raoul</p>
Nu inschrijven voor
 
Aanbevolen op 10-06-2014 door Bestuur
Stoppen met roken?
Veel studenten roken nog steeds sigaretten. Stoppen met roken is echter niet gemakkelijk. Met de komst van e-sigaretten wordt dit echter wel makkelijker en voor wie nog wel wil roken, kan dit in ieder geval een stuk goedkoper. Sigaretje? Nee, dank je!
Aanbevolen op 25-06-2011 door Bestuur
Even een ander spel na een dagje tennis?
Naast tennis zijn in het dagelijkse studentenleven zijn ook poker, blackjack en andere spellen erg populair en duiken grootse evenementen en kaart-avondjes steeds frequenter op. Ben je zelf ook wel toe aan een ontspannend kaart avondje met vrienden onder het genot van een sigaar en een koud biertje, kijk dan eerst eens op de informatieve Nederlandse online casino gids. Hier vind je onder andere alle officiele spelregels.
Mis nooit meer een Tenniphil activiteit!
De TenniCal feed: http://www.tenniphil.nl/tennical.ics
Wijtman

TOPdesk
Virgiel
TU Delft

KNLTB


Uw advertentie hier?

SiteInfo
Sitestatistieken
Updates
+ maart-april 2011
• Login velden chill invullen
• Geen onderschriften-melding verbeterd
• LoveGames pagina aangemaakt
• Mailarchief gegroepeerd
+ 1-3 februari 2010
• TenniBlaat Bèta in testfase
• Nieuw Batchmailscript in gebruik
• Eindelijk IE Fotomenu-bug gefixed
• Bestandsysteem bug gefixed
• Commissies verbeterd
• Esthetische verbeteringen
+ 26 januari 2010
• Spamfilter vernieuwd
• Inschrijving verbeterd
• MijnTenniphil verbeterd
+ 25 januari 2010
• Bestuur inschrijvingen
• Zoek Tenniphilid vereterd
• Nieuw Mail systeem bijna af!
• Paar kleine esthetische verbeteringen
"Het is gewoon allemaal wrikken en wegen"
Dhr. Michon, wissel ALV 62e
© 2009-2010 Wepsi der S.V.T.V. Tenniphil