Home
 
Nieuwsarchief
Op 22-05-17 schreef Marion:
Welkom op de website van S.V.T.V. Tenniphil

Tenniphil is een studenten tennisvereniging die onderdeel is van Virgiel. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je op een heel hoog niveau tennissen (onze Gemengd 1 speelt nu 3e klasse op zondag en ons hoogste Heren team speelt ook 3e klasse op zondag), maar ook voor de minder gevorderde tennisser is er genoeg plek. Wanneer je nog nooit getennist hebt, kan je makkelijk instromen in de beginners groep.

Tenniphil heeft naast tennis ook nog veel gezelligheid te bieden, zoals de DavisCup en Roland Garros, die elk jaar bezocht worden met een groot aantal leden, maar ook het Open Toernooi, de LoveGames en het Tennikamp zijn activiteiten waar iedereen naar uitkijkt. 

Ben jij geïnteresseerd in tennissen of zoek je een gezellige vereniging waar je kan beginnen met tennissen, kom dan even kijken bij de Tenniphil stand (bij Virgiel) op de informatie markt tijdens de OWee. Kom langs bij Virgiel en spreek ons aan of kom gezellig een balletje slaan op de sportdag tijdens de OWee. Deze zal in augustus plaatsvinden!

 Op 10-10-16 schreef Amy:
Onze huissponsor

De TU Delft is de huissponsor van Tenniphil . Tenniphil is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.Op 29-06-15 schreef Jaïr:
Tenniphil Open is begonnen!

Het Tenniphil Open is sinds zaterdag van strat gegaan en vandaag is de eerste grote toernooi dag! De hele week zal er gestreden worden voor een plekje in het finale weekend. Elke avond komt er een fotoverslag van de wedstrijddag op Facebook (https://www.facebook.com/TenniphilOpen2013?fref=ts). Kom allen kijken naar de Tenniphilianen op de baan en geniet van het mooie weer met een biertje in de hand. 

 

Liefs,

OTC '15Op 08-06-15 schreef Lisanne:
Tenniphil Open

Lieve Tenniphilianen,

Na een romantische LoveGames en epische Roland Garros reis is het weer tijd voor een lekker potje tennis. Dit keer zijn jullie aan de beurt en zullen jullie strijden tegen spelers van je eigen niveau. Dit wil je echt niet missen, dus schrijf je daarom nog snel in voor het Tenniphil Open via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=055E0E33-38EF-4EEE-849A-82725F8538B8 

Heb je nog geen KNLTB nummer en wil je toch meedoen, mail dan zo snel mogelijk naar bestuur@tenniphil.nl om ervoor te zorgen dat je toch mee kan doen aan het leukste toernooi wat er is.

Liefs,

OTC '15Op 12-05-15 schreef Reinout:
LoveGames en Roland Garros

Waarde Tenniphiliaan,

Vergeten jullie je niet in te schrijven voor de LoveGames? Zondag 24 mei gaan we lekker het sportcentrum onveilig maken met ons getennis en ons geborrel. Leuke dag die je niet wilt missen!

Als je daarna denkt, wauw ik wil nog zo'n dag, schrijf je dan ook in voor het uitje naar Roland Garros. Voor ongeveer 60-65 euro gaan we een hele dag naar Parijs met de bus om daar tennis wedstrijden te kijken op Grand Slam niveau!

Ik hoop jullie daar allemaal te zien, 

ReinoutOp 25-03-15 schreef Reinout:
Roland Garros Enquete

Beste Tenniphilianen,

Over een aantal weken gaan we naar Roland Garros met een grote groep en de RoGaCo is druk bezig met het organiseren van dit uitje. Om deze dag(en) zo perfect mogelijk te maken hebben zij jouw input nodig! Als je het nog niet gedaan hebt, vul dan even deze enquete in, het zijn maar 5 vragen en het kost je 20 seconden. Zo kan de RoGaCo er een overgetelijke dag van maken.

http://www.survio.com/survey/d/C3J2N2O7N2Z3J0I4D Op 16-03-15 schreef Reinout:
Roland Garros en competitie training

Vergeet je niet in te schrijven voor de competitie training als je competitie speelt. Goed voor je niveau om twee keer per week te tennissen. 

Daarnaast hebben we nog steeds plekken vrij voor Roland Garros. Als je een hele dag tennis wil kijken in Parijs voor niet al te veel geld. Schrijf je dan gauw in!Op 04-03-15 schreef Jaïr:
Nieuwe tenniskleding voor komend seizoen nodig?

Teamkleding 2015     Nike  - Adidas - Björn Borg - Head –

Sjeng Sports - Wilson

Ook voor 2015 hebben wij weer onze teamkleding acties. Koop met

je hele team een outfit en profiteer van hoge kortingen! Wij kunnen

nagenoeg alle kleding voor u bestellen. Dus ook als het niet bij

ons op de site staat, is de kans groot dat wij dat ook voor u kunnen

bestellen.

 

Als u vervolgens met uw team kleding bij ons besteld, zorgen wij

ervoor dat wij de kleding voor het hele team compleet maken. U

komt met uw team passen en wij gaan de hele order voor u

compleet maken. Nadat alles compleet is, kan het in 1 keer

worden afgerekend en worden meegenomen.

 

iTennis is elke dinsdag en donderdagavond geopend tot 20:30 uur!

 

Link naar teamkleding.

http://itennis.nl/nieuwsbrieven/1502/teamkleding-2015.html

 

Klik hier voor de route en openingstijden. http://itennis.nl/contacts/

 

iTennis is een van de grootste tennisspeciaalzaken van

Nederland. Wij hebben het hele jaar door een zeer

groot assortiment, altijd deskundig advies met de beste

service en de scherpste prijzen.

iTennis banner

 Op 13-01-15 schreef Reinout:
Data van de aankomende activiteiten

Tenniphilianen opgelet!

Een aantal data kan je nu alvast vrij houden voor Tenniphil, namelijk:

23 Februari - Blind tennis toernooi
26 Maart - Verjaardag Jan Tenniphiliaan
23 April - Mini tennis dixo (in de eetzaal)
29 Mei - Rolland Garros

Hoop jullie daar allemaal te zien! 

activiteiten posterOp 07-01-15 schreef Reinout:
Ballonhal en meer

Beste Tenniphilianen,

Zoals al rond gemaild is, de ballonhal op het sportcentrum is tijdens de kerstvakantie ingestort. Dit betekent dat de tennistrainingen buiten gegeven worden. Lekker koud!

Daarnaast wil ik graag jullie aandacht vragen voor de interesse lijst van het uitje naar Roland Garros. Voor ons is het heel handig als we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Schrijf je dus snel in via de link hieronder als het je mooi lijkt om een dag lang de beste tennissers van de wereld in het zonnetje in actie te mogen zien!

http://tenniphil.nl/index.php?pagina=agendaactiviteit&id=196

EDIT: Wel echt jammer dat de link niet aanklikbaar is, dan moet je even naar Activiteiten -> Agenda -> Roland Garros interesse lijst. Op 06-08-14 schreef Reinout:
Welkom op de site van Studenten Tennis Vereniging Tenniphil.

Over een paar weken begint de intro week van de TU Delft, de bekende OWee alweer. Als aankomende eerstejaars student in Delft een zeer belangrijke week, maar ook een volle week waarin je veel nieuwe dingen over Delft te weten zal komen en leuke mensen zal ontmoeten. In de OWee zal je daarnaast ook een aantal keuzes moeten maken. Ga ik bij een vereniging of niet? Ga ik sporten? En nog veel belangrijker waar ga ik sporten?

Tenniphil is een studenten tennis vereniging die onderdeel is van Virgiel. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je op een heel hoog niveau tennissen (onze Heeren 1 speelt nu 2e klasse op zondag), maar ook voor de minder gevorderde tennisser is er genoeg plek. Wanneer je nog nooit getennist hebt, kan je zo inschuiven in de beginners groep.

Tenniphil heeft naast tennis nog veel meer te bieden, zoals de DavisCup en Roland Garros, die elk jaar bezocht worden met een groot aantal leden, maar ook het Open Toernooi en de LoveGames. 

Ben jij geïnteresseerd in tennissen of zoek je een gezellige vereniging waar je kan beginnen met tennissen, kom dan even kijken bij de Tenniphil stand (bij Virgiel) op de informatie markt van maandag 18 augustus. Kom langs bij Virgiel op de Verenigingendag, op dinsdag 19 augustus, of tennis mee op woensdag 20 augustus tijdens de sport en cultuur dag. Op 16-05-14 schreef Paul:
Inschrijven Tenniphil Open 2014!

De inschrijvingen zijn weer geopend! We waren de fanfare even vergeten, maar dat moet geen reden zijn om je niet in te schrijven! Het belooft nu al weer een moderne klassieker te worden, met zowel terugkerende elementen als nieuwe dingen! Schroomt u zich daarom niet in te schrijven!

 

En wel HIER!Op 12-03-14 schreef Jenske:
HiziEC-borrel & Tenniphil verjaardag!

Lieve Tenniphilianen,

In tegenstelling tot voorgaande berichten zullen de HiziEC-borrel en de verjaardag van Tennipil NIET plaatsvinden op de Toko, maar in Café de V, beter bekend als Café de T!

Op de Toko is geen plek i.v.m. de vele workshops en activiteiten van de Lancetweek. Zet dus allemaal je feestmuts op en kom op dinsdag 25 maart vanaf 20.00 uur een biertje drinken en taart eten!

Het adres is: Voorstraat 11!

Tot dan! 

Liefs, 67Op 05-03-14 schreef Jenske:
OV kantine

Woensdag 19 maart gaan we weer los op de toko met de OVs!
Kom na je trainingen samen met je trainingsgroep een biertje drinken op de sociëteit,
laat de kroketten niet van je broodjes eten, en vergeet je beerpong skills niet mee te nemen!

Tot de 19e,

Liefs, 67 (en de andere OVs) Op 28-02-14 schreef Mathieu:

De maand maart is weer een drukke maand voor de Tenniphiliaan! Om het overzichtelijk te houden voor iedereen kan je op de onderstaande activiteitenposten alle aankomende activiteiten zien.

 Op 14-01-14 schreef Tim:
Mail!

Er zijn weer problemen met de mail. Als je mailtjes niet doorkomen, graag sturen naar mijn persoonlijke emaildres: tim_resink@hotmail.com.

 

voor dingen die te maken hebben met de training of competitie graag mailen naar juul_smets@hotmail.com

 

Excuses voor het ongemak!Op 29-10-13 schreef Tim:
Merchandise pakket en Tenniphil Trui

De inschrijvingen voor het merchandise pakket en de tenniphil trui zijn weer geopend! Heb je nog geen trui of awesome tenniphil demper, schrijf je dan snel in! Op 26-09-13 schreef Job:
Wissel ALV

Vanavond is het dan zo ver, 66 gaat het stokje doorgeven aan 67. Na echt een top jaar waarin we kampioen zijn geworden, een record aantal nieuwe leden hebben binnen gehaald, nieuwe activiteiten hebben neergezet en nog veel meer zijn wij er klaar mee. Kom dus allemaal vanavond naar de hooizolder voor onze laatste ALV en natuurlijk de wissel.Op 17-09-13 schreef Paul:
Scheurleer, voltooide volharding

Beste Tenniphilianen,

Graag wil ik hierbij een persoonlijke oproep doen tot stemmen op het boek dat mijn vader, Theo Bollerman, heeft geschreven: "Scheurleer, voltooide volharding". Het boek, een historische roman, vertelt het verhaal van Gerard Scheurleer, de eerste Davis Cup captain. Hieronder volgt het persbericht en hier kan je stemmen.

Ik heb het uiteraard al gelezen, en hoewel ik mijn vader nooit graag complimenten geef, is het een fantastisch boek geworden. Maar neem mijn woord er niet voor, het Parool heeft het boek vier van de vijf sterren gegeven!

Scheurleer, voltooide volharding

Gerard Scheurleer (1886-1948) was een geniale en complexe man. Als lid van het bankiersgeslacht Scheurleer kon hij het zich in het begin van de twintigste eeuw permitteren zijn hart te volgen en zijn leven te wijden aan de tennissport, waarvoor hij zelfs zijn rechtenstudie veronachtzaamde. Hij behoorde tot de beste spelers van Nederland en won diverse malen de titel in het dubbelspel. Zijn genialiteit openbaarde zich voor het eerst , toen hij de veertienjarige Arthur Diemer Kool  als onbezoldigd coach in twee jaar de jongste kampioen van Nederland aller tijden wist te maken. Voorbeelden waren er niet in 1910. Het begrip “tenniscoach” bestond nog niet. De tennissport stond in de kinderschoenen. Scheurleer moest alles zelf uitvinden. Hij behoorde al snel tot de meest invloedrijke figuren in de vaderlandse sportwereld.

Hij onderhield intensieve contacten met mensen als Karel Lotsy en wereldkampioen Bill Tilden. Hij raakte bevriend met vele vooraanstaande personen zoals professor Casimir, de grote pedagoog,  en Han van Meegeren, de meestervervalser. 

Het verhaal van zijn zelfgekozen dood is tot dusver voor de wereld verborgen gebleven. Voor het eerst wordt verhaald, hoe dat verlopen is en met welk drama dat gepaard ging.

Tennishistoricus Theo Bollerman (1949) raakte geïntrigeerd door de figuur van Gerard Scheurleer bij het schrijven va het boek over de geschiedenis van het Nederlandse team in het toernooi om de Davis Cup “Vier Enkels en één Dubbel”  in 2003 uitgegeven door de Internationale Lawn Tennis Club van Nederland. Hij is een enthousiast tennisspeler. Zijn vrouw Lucie en hun twee volwassen kinderen zijn eveneens verzot op tennis.

 

Dus, vertel het door aan familie, vrienden, danspartners, tennisbuddies, schaakopponenten, teamgenoten, andere genoten en iedereen die eventueel wel een letter kan lezen en zorg ervoor dat dit het boek van het jaar wordt!

x, BolleOp 11-06-13 schreef Niek:
Open Toernooi!

Lieve Tenniphilianen!

Na het succes van de competitie, wordt het nu weer tijd om open toernooien te spelen om het niveau een beetje op peil te houden. Deze week is het Open Toernooi van Obvius, komt hier allen om onze spelers aan te moedigen.

Daarnaast moeten jullie je uiteraard niet vergeten in te schrijven voor ons eigen Open Toernooi. Ons toernooi wordt dit jaar voor de elfde keer gespeeld , en zoals altijd zal het weer mooi weer worden! Het hilarische singstar zal er uiteraard weer zijn en daarnaast kon er natuurlijk een balletje geslagen worden op het mooiste blauwe veld dat er is: Het Tenniphield. Schrijf je dus snel in op de site!

Mocht je daarna nog niet genoeg hebben van het tennis, raden wij jullie ook nog een aantal andere toernooien aan:

Het Open toernooi in Pijnacker zal starten na ons eigen Open toernooi en daarnaast zal Qravel, ons zusje uit Leiden  voor de eerste keer een Open Toernooi organiseren. Dit vindt plaats van 5-11 augustus.

Met Koninklijke groet,

OTC

"Dikke bal, grote knal: Trix in de mix"Op 28-05-13 schreef Luc:
Laatste Competitiedag & CompetitieBBQ

Tenniphilianen!

Komende zondag is hoe dan ook een memorabele competitiedag in de geschiedenis van Tenniphil. Maar liefst 2 teams hebben kans om het kampioenschap binnen te slepen zondag!

Vanaf 9.00 uur zullen de koningen van Gemengd 1 op het eigen smashcourt op het sportcentrum proberen de benodigde 6 punten binnen te halen om het kampioenschap binnen te slepen. Thor de Bataaf is de ongelukkige tegenstander die zal worden afgedroogd. Komt allen deze helden aanmoedigen en help ze aan de overwinning! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en natuurlijk hoe meer mental support voor Gemengd 1!

Voor de echte fanatiekelingen hebben we nog een schitterende uitwedstrijd in de aanbieding: Gemengd 2 heeft slechts 2 punten nodig om een plekje op de rondvaartboot veilig te stellen. In het altijd zonnige Poortugaal zullen zij vanaf 10 uur te bewonderen zijn op het kunstgras aldaar. Het 66e zal er in ieder geval staan en we hopen natuurlijk een hoop Tenniphilianen daar te mogen begroeten!

En vergeet je natuurlijk niet in te schrijven voor de competitie BBQ. Met deze prachtige wedstrijden in het vooruitzicht kan het niet anders dan dat dit een mooi feestje gaat worden!

Tot zondag!

X het 66eOp 02-04-13 schreef Charlotte:
Tenniphil Merchandise Pakket

Beste Tenniphilianen,

De voorjaarscompetitie ligt letterlijk voor de deur! 
Tijd om weer te gaan shinen op de baan! 
Dit kan natuurlijk niet zonder het gruwelijke Tenniphil Merchandise Pakket!
In dit pakket bevinden zich: 

2 Tenniphil dempers
2 Tenniphil ringetjes
2 Tenniphil zweetbandjes (pols)
5 Tenniphil overgrips

Voor maar €12,50 per pakket!

Dus aarzel niet, schaf een pakket aan via de "Tenniphil Merchandise Pakket" activiteit en maak die tegenstanders jaloers op jouw blauw-witte outfit!

op = op

Merchandise Pakket

xx-jes het 66e Tenniphil BestuurOp 28-03-13 schreef Arnoud:
Toernooikalender

Zowel vorige week als deze week heb ik al een aantal Tenniphilianen zien shinen op de toenooien van Welgelegen en Thor de Bataaf. Maar de rest van het seizoen zullen er nog veel meer geweldige toernooien in de buurt zijn, waaronder natuurlijk de mooiste van allemaal: De Tenniphil Open! 

Een duidelijke overzicht van de toernooien van het komende seizoen vind je hier (District Den Haag).Op 01-03-13 schreef Charlotte:
Tenniphil Activiteiten

Beste Tenniphilianen!

Zet de volgende data maar alvast in je agenda, want het aankomend half jaar wordt legendarisch!
Natuurlijk kan je ook altijd het jaaroverzicht, onder het kopje  "activiteiten" checken, of een kijkje nemen in het valvas, om zeker te weten dat je niks mist.

Met Tenniphiliaansegroetjes,
Het 66e Bestuur 

activiteitenOp 18-02-13 schreef Job:
Eten met je team op woensdag

Hard getraind en zin in een goede maaltijd? Vanaf nu is het mogelijk om je met je team voor de woensdagavond in te schrijven op de toko! Hoe gaat dit te werk?
Stuur uiterlijk maandag een mail naar consu@virgiel.nl met daarin je team en het aantal personen.

De consumabel zorgt er vervolgens voor dat er een maaltijd voor je klaar staat. Het is daarbij mogelijk om tot 21.00 van de eettafel gebruik te maken. De vice zorgt voor de speciaalbiertjes en de snacks!

Betalingswijze: Bij voorkeur geen cash betalingen. Het is mogelijk om met je team een account aan te maken bij de penningmeester A, zonder borgsom (uitzonderingsregel voor sportteams).Op 18-02-13 schreef Arnoud:
Update

Met het begin van het derde kwartaal begint ook het begin van het tennisseizoen weer heel dichtbij te komen, wat ook weer meer activiteiten betekent en vandaar deze korte update:

De inschrijvingen voor de eerste toernooien zijn dan ook alweer geopend; de eerste van 17 t/m 24 maart op sportpark Weltevreden (om in te schrijven klik hier) en de tweede van 23 t/m 30 maart op Thor de Bataaf (om in te schrijven klik hier). 

Ook de interne competitie gaat over een paar weken weer van start. Daarvoor kan je je nu nog inschrijven, dus vergeet dat niet te doen! 

Begin april zal het Nederlandse Davis Cup team afreizen naar Roemenie, waar wij maar al te graag een mooie delegatie Tenniphilianen achteraan sturen. Dus heb je interesse om hierbij te zijn, schrijf je dan in bij de interesselijst!

Binnenkort zullen ook de inschrijvingen openen voor de tweede officiele editie van het BlindTennisToernooi. Het toernooi waar huizen tegen elkaar zullen strijden, maar waar je de andere kant van de baan niet zal kunnen zien. De voorbereidingen daarvoor zijn nu al in volle gang en dit prachtige toernooi zal uitmonden in de 66ste verjaardag van Tenniphil!!!

Over een paar weken zal tevens de HiziEC borrel plaatsvinden op de toko, waar de commissies in vol ornaat zullen verschijnen om tegen elkaar te strijden om welke commissie het beste is.

Naarmate we dichterbij de lente komen, zal het hopelijk ook weer wat warmer worden en zal het ideale tennisweer zich weer laten zien. Maak dan dus gebruik van de prachtige banen die het sportcentrum heeft liggen en ga lekker vrijspelen in het zonnetje (in de hal is het natuurlijk altijd tennisweer).Op 03-02-13 schreef Arnoud:
LustrumWispoTenniphilDag

Morgenochtend om 9.30 onder aan de lift voor een geniale TenniphilWispoDag!!! Blue, schnee, en heel veel Tenniphilianen! Op 01-02-13 schreef Luc:
Out of office

Lieve tenniphilianen,

Het 66e bestuur is van 1 februari tot 10 februari niet in Nederland. Er is besloten het tenniphilkantoor tijdelijk te verplaatsen naar Les Deux Alps in Frankrijk. Voor dringende vragen kan er contact opgenomen worden met de secretaris (0638548930). 

Met Tenniphiliaanse groet vanuit de bus!Op 27-01-13 schreef Arnoud:
Eindelijk gaat die sneeuw is smelten.....

De sneeuw is aan het smelten, wat betekent dat het voorjaar er weer aan komt. Een voorjaar waarin er vele activiteiten op het programma staan, een voorjaar waarin de competitie weer gaat beginnen en dus een voorjaar met veel tennis en vooral heel veel Tenniphil!

Nadat we twee weken lang tijdens de Australian Open hebben kunnen zien hoe het echt moet, wordt het nu tijd dat we het zelf gaan doen. De voorlopige competitie-indeling staat dan ook op de site en de inschrijvingen voor de interne competitie zijn geopend. 

Voor nu, zeg ik: kop die laatste paar vakjes nog even in, woensdag nog lekker een keertje trainen en geniet van een heerlijk lange volle week op de lustrum Wispo om daarna helemaal opgeladen te zijn voor het nieuwe blok.Op 25-12-12 schreef Job:
Fijne Feestdagen!Op 05-12-12 schreef Arnoud:
Sinterklaas!

Het is weer tijd voor een nieuwsberichtje,
Met Sinterklaasavond nu zo dichtbij.
Uiteraard is het dan ook in dichtvorm,
Want dat hoort er dan natuurlijk bij.

Laat het volgende nou het geval zijn;
Sinterklaas vindt Tenniphil echt geniaal.
Daarom heeft hij een mooi cadeautje,
Maar die krijgen we niet allemaal. 

Enkel de groep met de hoogste aanwezigheid,
Die krijgt wat moois aan het eind van het kwartaal.
Verder wil de Sint er niks over verklappen,
Dat vind ik dan wel weer net een beetje schraal. 

Of het iets met bier is of iets heel anders,
Dat zou ik je dus niet kunnen vertellen.
Ook wel leuk een beetje een verrassing,
Maar dat het mooi is kan ik wel voorspellen. 

Rest mij nu het andere nieuws nog,
De eerste ALV is net voorbij.
De begroting en het beleid gepresenteerd,
En wat prachtige Tenniphilianen waren daar weer bij. 

Echter, het belangrijkste is nog niet genoemd,
Dus dat kan hier natuurlijk niet achterblijven.
Competitie is dat vanzelfsprekend!
Super awesome en je kan je nu nog inschrijven! 

Circa 6 uur is het inmiddels nu geworden,
Tijd om te trainen betekent dat dus weer.
!!!!!!!!! Pak dus lekker je racket en ga een balletje slaan,
en dan zeg ik: Tot de volgende keer!

 

 Op 12-10-12 schreef Job:
Wissel ALV, beleidsweekend 66 en Babyphildiner

Lieve Tenniphilianen,

Voor ons is het nu echt begonnen, 66 is gewisseld, op beleidsweekend geweest en nu ook de eerste activiteit gehad. En een erg succesvolle activiteit, namelijk het Babyphildiner. Was je hierbij, dan weet hoe legendarisch het was!

Tijdens de laatste ALV van het 65-ste op 27 sept zijn we gewisseld. Voor ons was dit een erg speciale maar vooral ook leuke avond. Rond een uurtje of 4 half 5 begon de wisselprocedure eindelijk en rond 6 was dit helemaal klaar. Top cadeautjes van 65 gekregen en een hele mooie Ceremo staf! Top avond!

Vervolgens zijn we het weekend van 5 okt op beleidsweekend gegaan in het prachtige Mierlo! Hier zaten we in een knus huisje met een geweldige midgetgolfbaan. Het was een druk weekend, maar ook zeker gezellig en zijn al flink ver met het beleid, dus helemaal top!

Tijdens dit weekend hebben ook nog de laatste voorbereidingen voor het Babyphildiner getroffen. Met het thema: Stoere boys, geile chicks, duivels blauw on route 66 hadden we een thema waar veel Tenniphilsjaarsjes wat mee konden. Met duivelse lifters, een playboy bunny en veel Route 66-ers waren de sjaarsjes erg creatief met dit thema wat helemaal top was! Tijdens deze avond hebben alle sjaars hun prachtige das verdiend, lied geleerd en kennis gemaakt met de geschiedenis van Tenniphil! (Bedankt Bolle!) Ook hebben we een nieuwe ceremo, Kaj Looise heeft samen met de vorige 2 ceremo's (Kerstens en Luc Ponsioen) een nieuwe sjaars benoemd tot ceremo en wel: Sieb Posthuma! Gefeliciteerd!

Naast al deze leuke activiteiten werd er natuurlijk ook nog gewoon lekker getennist, zowel op de training als in competitieverband. Met nog 2 weken te gaan in de herfstcompetitie hopen we tegen die tijd toch weer een aantal kampioenen te kunnen huldigen!!!

Voor de sjaars die nog moeite hebben met inloggen wil ik ze graag op het hart drukken dat ze absoluut een mailtje moeten sturen, doe dit zo snel mogelijk zodat je jezelf straks gelijk in kan schrijven voor trainingsblok 2!!! (bestuur@tenniphil.nl)

Nog een belangrijk puntje is het afmelden, er moet beter worden afgemeld voor training. Het is natuurlijk helemaal top als je gewoon komt trainen, maar als er in de trainingsgroepen met 8 getraind wordt in plaats van 12 is dat erg zonde!!!

Als laatste wil ik iedereen bedanken die zo fanatiek heeft meegeholpen in de regen met de opbouw van de ballonhal, zodat we straks lekker binnen kunnen trainen! Echt super!!

Dan wens ik jullie verder allemaal een fijn weekend, ga lekker tennissen als het weer het toelaat en wens ik de competitieteams heel veel succes. Degene die niet spelen mogen natuurlijk altijd komen aanmoedigen!!!!

Met Tenniphiliaanse groet

Job Sanders
Secretaris 

 

 Op 11-09-12 schreef Job:
Update van het 66-ste!

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen in het convocaat voor de aankomende ALV staat er iets erg heugelijks te gebeuren. Na een behoorlijk succesvol jaar is het straks klaar met het 65-ste. Op de 27ste gaat het 66-ste namelijk het stokje overnemen!

Een goed begin lijkt al gemaakt te zijn want de sjaars inschrijfborrel was een groot succes. Met maarliefst 61 nieuwe potentiële Tenniphil sjaarsjes (laat ze eerst nog maar hun dasje verdienen…) hebben wij de meeste van de Ov’s binnen gehaald! Hulde hiervoor!

Verder zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor het komende jaar, witboeken worden uitgewisseld, zeer zinvol dagje gehad op het sportcentrum waar een verenigingen dag was, pakken zitten als gegoten, meer power op de Tenniphil website gekregen en ik heb zelfs gehoord dat er vanavond al een biertje wordt gedronken door het 66-ste op de toko!

Als je je verder nog afvraagt of Luc of zijn sjaarsbroertje van de melkboer is, Esther opeens Facebook heeft, Arnoud nog steeds Ginger is of gewoon met Charlie en mij een biertje wilt drinken, spreek ons dan aan NDB (naast de baan).

Met Tenniphiliaanse Groet

Job Sanders

f.t. Secretaris 

 Op 28-08-12 schreef Karen :
Clubkampioenschappen 2012 - KNLTB ranking

Jullie dachten misschien, waar blijven ze?Die clubkampioenschappen!

Maar niet getreurd, hier zijn ze! Dit jaar voor het eerst als officieel KNLTB ranking toernooitje. Een weekend lang. Tegen Tenniphilianen. Wat wil je nog meer?! Schrijf de datum alvast in je agenda, 21 t/m 23 september 2012. Net na de vakantie, als mooie afsluiter van het tennisseizoen. 

Voor de heren wordt er gespeeld in de klasse 3, 5 en 7. Voor de dames is dit 5, 7 en 8. Vermeld onder opmerkingen in welke klasse je wilt deelnemen.

2012. Sterf jij als winnaar?! Op 23-07-12 schreef Felix :
Nieuw in Delft?

Tenniphil is een van de drie Delftse studententennisverenigingen. Om lid te worden van Tenniphil en jouw studententijd hier te spelen dien je lid te zijn van Virgiel, een studentenvereniging waar je in de OWee nog veel van zult horen en zien. Tenniphil is een sportondervereniging van deze gezelschapsvereniging en kent ongeveer 300 leden. Daarmee is het een van de grootste studententennisverenigingen in Delft. 

De twee belangrijkste facetten van Tenniphil als sportondervereniging van een studentenvereniging zijn eigenlijk direct uit voorstaande omschrijving te halen. Tennis is bij Tenniphil de factor die een bepaalde groep studenten met elkaar verbind en dat leidt vanzelf tot verschillende tennis- en niet-tennis gerelateerde activiteiten. Naast een wekelijkse training en deelname aan de hersfst- en voorjaarscompetitie is dit terug te vinden aan bezoeken aan de Davis Cup wedstrijden van onze Nederlandse equippe en een jaarlijks bezoek aan Roland Garros. Op deze site kun je een beetje rondneuzen, bijvoorbeeld bij de foto's, om de verscheidenheid in aanbod van borrels, mixed-toernooitjes en andere tennisactiviteiten te zien. Het sterke punt dat Tenniphil is haar 65 jarige historie heeft opgebouwd is de unieke groep studenten die bij elkaar gekomen zijn door één gemeenschappelijke interesse, tennis, of je het nu kunt of niet.

Een interessant feitje is verder nog dat Tenniphil jaarlijks een Open organiseert. Het Tenniphil Open vindt plaats in de eerste week van juli en wordt bezocht door ongeveer 300 deelnemers, student en niet-student. Dit wordt georganisseerd door onze leden zelf. De Open Toernooi Commissie is een van de 5 commissies van Tenniphil die bijvoorbeeld toernooien organiseren of het 'Lobje', het clubmagazine, uitbrengen.

Het niveau van de spelers van de vereniging is erg divers. Er is een grote poule aan beginnende spelers, maar ook op hoog niveau wordt goed gespeeld. De beste heren van Tenniphil zijn '3-tjes'. Het eerste heerenteam, Heeren 1, is afgelopen jaar op de tweede plaats geeindigd in de 3e klasse op zondag in de voorjaarscompetitie. Het eerste mixedteam speelt 5e klasse. Dat maakt dat iedere speler zijn of haar plekje wel kan vinden in een van onze teams. 

Houd je van tennis, denk je ervan te kunnen gaan houden en ben je geinteresseerd in wat Tenniphil voor jou te bieden heeft? Zoek ons op in de OWee, waar wij bij Virgiel en al haar stands te vinden zijn, op de OWee sportdag op baan 13 en 14 of stuur alvast een mailtje als je meer informatie wilt naar bestuur@tenniphil.nl. 

Andere studententennisverenigingen in Delft zijn D.S.L.T.C; de tennisondervereniging voor leden van het Delftsch Studenten Corps en DSTV Obvius; de 'open' studententennisvereniging van Delft.

Tot snel in de OWee!Op 10-07-12 schreef Karen :
Foto's oud leden activiteit 9 juni online

Het was eventjes wachten, maar ze staan er nu echt op. De foto's van het oud leden toernooi van 9 juni kunnen bekeken worden onder media -> foto's!

EnjoyOp 07-07-12 schreef Stijn:
De trekking van de LOTerij 2012!

De lootjes zijn getrokken! De winnende loten van TenniphilOpen LOTerij 2012 zijn bekend. Onder het toeziend oog van controlecommissie "Het Controlaat" o.d.z. "Wel hard en diep graaien" is fraudeloos het proces doorlopen. Het was een ontzettend spannend geheel met veel hopen, oeh-geroep en winnen natuurlijk. De eigenaars van de lootjes met onderstaande nummers mogen zich extreem gelukkig prijzen:

58 HOOFDPRIJS: de fiets!
7 Fruitbestekset
18 Elektrische bol
21 Afslankkuur
22 Frituur+fondueset
24 Foto/onderzetters
28 Funky Sunglasses
33 Broodtrommel
34 Onbeperkt pannenkoeken
39 Waardebon Sporthuis Ruisch €15
40 Sjieke fietsmand
44 Blauwe polo
45 Gratis fitness Beweegpunt Delft
46 Gratis fitness Beweegpunt Delft
49 Blauwe springtouw
51 Coffecupset
62 Kinderplacemat met lepel en vork
63 Houten fotolijstje
80 Paarse fotolijstjes
82 Schelpensleutelhanger
96 Nachtlicht
102 Voetballampjes
104 Passoa Poncho
116 Basic Rugzak
118 Babyknuffel
122 Vogue douchegel
127 Gratis fitness Beweegpunt Delft
129 Nachtlicht
131 Onbeperkt pannenkoeken
133 Mousepad
138 Roze springtouw
141 Palm Rugzak
155 Oranje springtouw
160 Fokke en Sukke boek
162 Nike shirt
163 Afslankkuur
165 Onbeperkt pannenkoeken
166 Onbeperkt pannenkoeken
169 Pet
172 Verrekijker
177 Groene Underberg Rugzak
182 The Passion CD
190 Set ´speenkeycords´
199 Fotostandaard
208 Bonbon kaarsjes
212 Schilderijen
220 Dunlop Handdoek
223  ‘tea kettle’+waterkokerset
234 Afslankkuur
247 Groene Underberg Rugzak
250 Gekleurde fotolijstjes
255 Onbeperkt pannenkoeken
260 Onbeperkt pannenkoeken
262 Voetbal stekkerdoos
272 Waardebon Sporthuis Ruisch €15
282 Waardebon Sporthuis Ruisch €15
286 Set theekopjes
291 Voetbal Gamma
292 Zandsculptuur kaarsjes
302 Showergel
323 Doucheset
330 ´Ik spoor niet´ t-shirt
335 Babydraagbuidel
339 Het Boek ´Zwarte Bloem´
371 Zwart sportbroekje
375 Lavalamp
400 Blauw strandfotolijstje
111 (hulde) Blauwe Kswiss tennistas

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd! De prijzen zijn tot en met morgen op te halen op het sportcentrum. Kom meteen kijken naar alle finales! Het belooft een schitterende dag te worden.

Met Tenniphiliaanse Groet,

De OTC 2012
het VoorbeeldjaarOp 30-06-12 schreef Felix :
Clubkampioenschappen 2012

De inschrijving voor de strijd om de titel clubkampioen is nu geopend! Na de zomer, in het weekend van 21 t/m 23 september, zal de strijd op het smravel van het Sportcentrum dan eindelijk losgaan. Het weekend wordt afgesloten met een heerlijke BBQ zoals je die alleen bij Tenniphil kent.

Dit jaar heeft de EC ingevoerd dat het toernooi goedgekeurd is door de KNLTB, het telt dus mee voor je speelsterkte!Op 28-06-12 schreef Karen :
Functies 66e bestuur zijn verdeeld!

Afgelopen zaterdag, tussen de tentamenstress door, heeft het aankomend 66e bestuur der SVTV Tenniphil haar functies verdeeld...Het was flink ploegen, maar 6uur (!), oneindig veel dure witbiertjes en een paar frietjes en een beach burger later, was het zover:

Esther Korvinus - Voorzitter
Job Sanders - Secretaris
Charlotte de Boon - Penningmeester
Arnoud Kramer - Commissaris Competitie
Luc Ponsioen - Commissaris Extern

Oja en we hebben het escher museum bezocht, awesome! Op 18-06-12 schreef Karen :
Tenniphil Open 2012 - nog

Het grootste externe toernooi van Tenniphil komt weer in zicht: het Tenniphil Open 2012 (2 t/m 8 juli).
Dit jaar de 10 editie waarbij in verschillende categorieën gestreden zal worden om de titel tot beste tennisser. Hier moet je als tenniphiliaan gewoon bij zijn (en natuurlijk winnen, net zoals op de obvius open)!

Maar behalve op de baan, zal er ook naast de baan van alles gebeuren. Zo zal het blauwe tenniphield er weer liggen, wordt er een loterij georganiseerd en kan er elke avond een potje gesingstard worden! Wil jij hier ook bij zijn? Bezoek dan snel de site: tenniphil.nl/opentoernooi en schrijf je in voor 24 juni!

Tot op de baan!

Open Toernooi Commissie 2012 op 8 koppige tandem
Kevin, Yorik, Arnoud, Charlotte, Jouri en Sam 

 Op 12-06-12 schreef Paul:
2e NSRTK

De 2e Nederlandse Studenten Real Tennis kampioenschappen zijn bijna een feit! Voor iedereen die het vorig jaar heeft moeten missen, dat waren er nogal wat, zal dit jaar een herkansing plaatsvinden. Wie gaat dit jaar heersend studenten kampioen Andreas met de lange achternaam van zijn troon stoten?

Er zal lesgegeven worden door een professionele Real Tennisser, zodat de nieuwelingen ook de fijne kneepjes van het vak onder de knie kunnen krijgen, een unieke kans voor een unieke sport!

Er zijn hotelletjes genoeg in de buurt. Fontainebleau staat bekend om haar spetterende nachtleven, maar voor wie dit niet genoeg is ligt Parijs op een half uurtje rijden.

Het wordt een weekend lang, vrijdag 3 t/m zondag 5 Augustus, genieten van de prachtige baan bij Fontainebleau(de baan is te zien op deze foto)(en deze!)Fontainebleau

Voor meer info: paulbollerman@gmail.comOp 28-05-12 schreef Felix :
Obvius Open

Van zondag 10 t/m zondag 17 juni wordt op het TU Delft sportcentrum het 5e Obvius Open van DSTV Obvius gehouden. Er gespeeld in de categorieën 3 t/m 8 voor Heren Enkel, Dames Enkel, Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel, waarbij enkelspellen dit jaar worden ingedeeld volgens het nieuwe Actuele Rating systeem. Inschrijven kan nog een week via www.bit.ly/obviusopen . Ook als er even niet getennist hoeft te worden, is er genoeg te doen. Zo wordt o.a. op woensdag de EK wedstrijd Nederland-Duitsland gekeken, kan er op vrijdag gegamed worden op allerlei consoles en kunnen op zaterdag de auto’s van Volkswagen Wittebrug getest worden. Alle finales zullen op zondag 17 juni gespeeld worden.

 Op 01-05-12 schreef Felix :
Roland Garros

De stad van de liefde.. zo zeggen ze. TUURLIJK NIET, Parijs is de stad van Roland Garros! Op vrijdag 1 juni gaan we met zn 45en vrolijk in pak met stoere zonnebril in de bus naar het mooiste graveltoernooi van de hele wereld. Zie de activiteit voor alle informatie.Op 01-05-12 schreef Karen :
OV Feest - 2 mei

Morgen is het zover! Op deze mooie woensdag zullen de lustra van de OV's grandioos gevierd gaan worden.

Het eerste echte OV Feest met als thema 'my super sweet 65' 

De eettafel zal 2uur langer geopend zijn, dus kom met je team/trainingsgroep een hapje doen op de toko . 

Woensdag 2 mei
Borrel vanaf 19u
Feest vanaf 00.00u 

Gratis entree!
Locatie: soc. zaal 

We zien jullie daar! En hou het feest in de gaten op facebook!Op 23-04-12 schreef Felix :
Externentoernooi TC De Uithof

Ons lieve zusje uit Utrecht organiseert dit jaar voor de allereerste maal het externentoernooi. Het is een dubbeltoernooi dat vier dagen duurt. Daarbij zullen tussendoor uiteraard de nodige feestjes plaatsvinden. Slaapplaatsen worden geregeld door De Uithof. Er wordt gespeeld in de categorieen 3 t/m 8. Datum van het toernooi is 14 t/m 17 juni.

Aanmelden gaat via toernooi.nl, voor 7 juni, maar dat komt later wel. Meld je voor het toernooi aan op deze site voor 1 juni, dan regelen we de officiele aanmelding later wel. Bekijk ook het promofilmpje: http://vimeo.com/40542650.Op 20-04-12 schreef Felix :
IDEA League 2012: Londen

Woendag 13 t/m vrijdag 15 juni vindt het IDEA league sports evenement plaats in Londen. De IDEA League is een samenwerking tussen de technische universiteiten van Aachen, Parijs, Londen, Zurich en Delft. In het jaarlijks terugkerende sportevenement is dit jaar tennis een van de vier onderdelen (Tafeltennis, handbal en triathlon zijn de overige drie onderdelen). Het evenement wordt georganiseerd door het Imperial College London. De reis en het verblijf worden volledig vergoed vanuit Londen en de TU Delft.

Wil jij de TU vertegenwoordigen in Londen? Dan kun je je opgeven via www.facebook.com/sc.tudelft . Tennis wordt gezien als individuele sport en daarom kun je je niet opgeven met een team, maar moet je de selectieprocedure afwachten. Deadline van inschrijven: 1 mei 12.00 uur.

Iedere universiteit vormt een team van 6 heren en een team van 6 dames. Je speelt een wedstrijd tegen iedere universiteit (2 dubbels, 1 single). De opmerking hierbij is dat het niveau onbekend is, maar dat daar ook absoluut niet de nadruk op ligt.

Stuur even een mailtje als je interesse hebt, dan kan ik je wat tricks en tips geven en je vertellen wie er nog meer geinteresseerd zijn. En nog een ding: het is echt GRUWELIJK vet! ;)Op 23-02-12 schreef Felix :
Open Toernooi Thor de Bataaf

Voor aanvang van de competitie is het eerste Open Toernooi van de regio al. Het gaat hier om het IT Management Open dat wordt gespeeld op het park van Thor de Bataaf op steenworp afstand in Den Haag. Om je perfect voor te bereiden op de competitie of als je gewoon heel graag lekker wilt ballen is dit de uitgelezen mogelijkheid.

Het toernooi vindt plaats van 25 maart t/m 1 april aan de Verhuellweg in Den Haag. Inschrijving sluit op woensdag 7 maart. Deelname kan in alle categorieen, van speelsterkte 2 t/m 8 in zowel singel, dubbel als mixed.

Hier een link naar de toernooisite. Veel plezier!Op 13-02-12 schreef Karen :
Afbouw Ballonhal 21 maart

Ondanks de kou van de laatste week, komt het einde van het winterseizoen eindelijk in zicht...en dat betekent dat de ballonhal weer afgebouwd mag gaan worden! 

Heb jij ook getraind in de ballonhal? Dan wordt je 21 maart rond 18u verwacht om een handje mee te helpen! Vooraf (ca. 17.15) wordt de daghap voor de meehelpers geserveerd!

 Op 09-02-12 schreef Felix :
Interne Competitie

De voorjaarscompetitie nadert met rasse schreden. Einde van de tweede week van April start de competitie al. Het wordt dus hoog tijd om een start te maken met de voorbereiding om zo in optimale vorm aan de start te verschijnen. De Interne Competitie is hiervoor het ideale middel.

Een korte uitleg over de interne competitie: je speelt gedurende 5 weken 4 dubbels met een vaste partner in een poultje die is ingedeeld met koppels van gelijke sterkte. Met je vaste partner speel je iedere week een dubbel op een moment naar keuze. De start van de interne competitie is in week 8 (20-26 februari). In week 9 is de krokusvakantie en in week 10 is de Tenniphil lustrumwintersport. In deze twee weken wordt je vanwege de vakanties geacht om slechts 1 wedstrijd te spelen. Week 10 (12-18 mrt) t/m week 12 (26 maart) wordt er weer iedere week een wedstrijd gespeeld.

Inschrijven kan dus per koppel. Mocht je zo snel geen partner kunnen vinden kunnen wij je uiteraard koppelen aan een partner.Op 26-01-12 schreef Noortje:
Adoptietoernooi VERPLAATST naar 20 feb

Maandag 20 feb vanaf 19:00u op het SnC, het nu al legendarische adoptietoernooi! Gezelligheid, wat tennis, een hapje en een drankje, allemaal in het thema 'Jeugdsentiment. Van Barbapappa tot supervleermuis, nostalgie op de kijkbuis!'. Heerlijk integreren tussen sjaarsch en ouderejaarsch. Schrijf je nu in en kom shinen!

 

Adoptietoernooi

 

Kusjes,
EC 2011-2012, 'je weet zaalf'.

Jeroen Meijler - Voorzitter
Mirrelijn van Nee - Secretaris 
Tim Resink - Comm. Interne Competitie
Kaj Looijse - Comm. Promo
Caron Vermijs - Comm. Party Op 04-12-11 schreef Niek:
Truien zijn weer te koop!

Lieve Tenniphilianen!

De mooie blauwe Tenniphil truien zijn weer te koop. Schrijf je in voor de activiteit en de trui wordt voor je geregeld. Hieronder een foto van de trui in gebruik vlak voor een zeer mooooie activiteit:

Tenniphil trui

Op 22-11-11 schreef Karen :
Lustrum Activiteiten

Alvast een kleine preview van wat nog te komen staat.......

Reserveer de data maar alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

13e lustrum commissie

Luc, Esther, Sebastian, Myrthe en JolienOp 15-11-11 schreef Karen :
Babyphildiner 28 november

Tenniphilsjaarsch!

Maandag 28 november is het tijd voor het legendarische Babyphildiner. Een diner speciaal voor voor alle eerstejaars van Tenniphil. Dit is elk jaar weer een hoogtepunt waarbij sjaarsch hun medesjaarsch en oud bestuursleden leren kennen! Bovendien is dit ook jou kans om je tenniphildas te verdienen.  Het thema luidt:

Nasi, bami, oempa loempia. Adt blue da be dee, da be daa!

Outfits worden uiteraard gewaardeerd. Schrijf je dus nu in op de site!

Met Tenniphiliaanse groet,

Het 65e bestuur der S.V.T.V. Tenniphil

 Op 18-10-11 schreef Karen :
Gewisseld!

Lieve Tenniphilianen,

Wat gaat de tijd toch snel! Nog maar een aantal weekjes geleden stonden we met z'n vijfen voor de bestuurstafel. Nu staan we erachter. En wat hebben we er een zin in! We gaan er een GIGAntisch mooi jaar van maken met jullie. Met ongetemd enthousiasme zullen we ons gaan ontfermen over deze mooie studenten tennisvereniging. Jullie zullen op de hoogte gehouden worden van de actualiteiten binnen Tenniphil. Dus hou de site in de gaten.

Als je iets nodig hebt of gewoon een praatje wilt maken, spreek ons in onze nieuwe blauwe roodgoude pakken aan of stuur een mailtje!

Tot op de tennisbaan of aan de bar.

Het 65e bestuur der S.V.T.V. Tenniphil

Karen, Niek, Roeland, Noortje & Felix

65eOp 10-10-11 schreef Joel:
Competitie-update na 3 á 4 spelronden

Heeren 1 staat na 4 spelronden gedeeld 1e in de 2e klasse van de herfstcompetitie. Dhr. Janmaat junior wist helaas niet na 2 sets en een 6-6 stand in de derde set de wedstrijd naar zich toe te halen, maar alsnog is de wedstrijd tegen Metselaars 2 met 3-2 gewonnen. Na 4 spelronden hebben ze 12 punten.

Heeren 2 heeft na de hevige regenval zaterdag niet kunnen spelen, en moet na 3 spelronden nog goed zijn best doen om de tweede plek in de poul van 4 te kunnen bemachtigen. Op dit moment staan ze 3e met 7 punten.

Gemengd 1 heeft helaas 4-1 verloren van de nummer 1 in hun poule. Ze staan 1 punt voor op de nummer laatst en gaan nog goed hun best doen!

Gemengd 2 heeft belangrijke stappen gezet richting het kampioenschap! Er werd voor de derde keer op rij gewonnen, en het totaal van 3 wedstrijden spelen is 12 - 3 in partijen. De 5 overige teams hebben niet gespeeld vanwege de regenval.

Dames 1 heeft niet gespeeld en staat met 3 punten derde van de vier. Uiteraard zetten ze alles op alles om de eerstvolgende wedstrijd tegen de nummer laatst met 5-0 binnen te halen. Zet 'm op dames!

 Op 05-09-11 schreef Joel:
29 september Bestuurswissel

Beste Tenniphilianen,

Op donderdag 29 september vindt de bestuurswisseling plaats van S.V.T.V. Tenniphil. Het 65e bestuur zal de taken over gaan nemen van het 64e bestuur. Na een fantastisch jaar hopen wij van het 64e dat ze net zo'n mooi jaar zullen gaan beleven als wij dat gedaan hebben!

Het 65e bestuur:

Voorzitter Karen Thomson

Secretaris Niek Verbruggen

Penningmeester Roeland van Rijssel

Commissaris Competitie Noortje Hartman

Commissaris Extern Felix KnipschildOp 16-08-11 schreef Joel:
Tennis, staat je goed!

virgiel staat je goed

Dat er veel bij onze studentenvereniging Virgiel te doen is, wist je wellicht al. Wat je misschien nog niet wist, is dat S.V.T.V. Tenniphil de grootste ondervereniging is van Virgiel! Bij onze tennisvereniging kan je het hele jaar door trainen (op elke woensdag is er training), waar je in een trainingsgroep ingedeeld bent op niveau. Of je nu een 3-tje bent of een beginner, iedereen kan tennissen! In het voor- en najaar spelen we competitie in de regio Den Haag, en eens per jaar hebben we de clubkampioenschappen. Het grootste toernooi is ons Open Toernooi, het Tenniphil Open, dat elk voorjaar plaatsvindt.

Maar dat is nog lang niet alles, we hebben nog veel meer leuke dingen te doen! Zo hebben we bijvoorbeeld de LoveGames, een mixed dubbeltoernooitje in thema, gaan we bijna naar élke Davis Cup (binnen- en buitenland), bezoeken we elk jaar Roland Garros, pakken we veel studententennisfeestjes in andere steden mee en gaan we naar Engeland voor een potje Real Tennis

Geïnteresseerd of wil je meer weten? Spreek ons aan in de oWee op de infomarkt of op de verenigingendag, of stuur een mailtje naar bestuur@tenniphil.nl.

Tot in de OWee!

Studententennisvereniging Tenniphil

 Op 28-06-11 schreef Joel:
Tenniphil Open 2011

Deze week staat in het teken van het Tenniphil Open tennistoernooi 2011! Veel Tenniphilianen staan zich onder de warme zon in het zweet te werken, en proberen kampioen te worden in hun categorie. Naast het lekkere weer en het fantastische tennis, bieden we ook leuke activiteiten aan:

  • Het miniveld ligt er mooi Tenniphilblauw bij, reden genoeg om een leuk potje tennis erop te spelen!
  • Hoe meer alcohol, hoe harder er wordt 'gezongen': Speel mee met Singstar!
  • Test je servicesnelheid bij de servicemeter
  • dinsdagavond: wii-tennis
  • woensdagavond: PUBQUIZ
  • donderdagavond: beachtennis en barbecue
  • vrijdagavond: Non casual friday

Het sportcentrum is te vinden op Mekelweg 8-10 in Delft.

 

 Op 18-06-11 schreef Joel:
Een Tenniphiliaans finaleweeked op het Obvius Open

Op de laatste dag van het Obvius Open staan er enkele Tenniphilianen op de baan een finale te spelen!

Te weten:
HE5 - Dennis Michon 12:00
HE6 - Fabian Leferink 14:00
HD7 - Steven Quaak & Cyril Kooijmans 10:00
HE8 - Joel Klerks 13:00

Kom als SOG-projectje langs om ze toe te juichen!Op 09-06-11 schreef Joel:
Herfstcompetitie teams bekend!

 

Bekijk de indeling bij competitie -> teams

Voor vragen kan je uiteraard mailen naar de CC!

x,
Joel Klerks
Comm. Competitie 

 Op 25-05-11 schreef Joel:
Herfstcompetitie

De inschrijvingen voor de herfstcomptitie zijn geopend!

Heb jij zin om 6 zaterdagen het op te nemen met je team tegen andere clubs, zowel op de baan als naast de baan? Geef je dan nu op voor de najaarscompetitie. Je kan je mét een team opgeven of zonder, in dat geval wordt je in een team geplaatst met een soortgelijk niveau.

LET OP! Er worden maximaal 5 teams gevormd (dit in verband met de verdeling van de banen met DSLTC en Obvius).

In een team zit je met 5 man, zodat er nog speling is in de opkomst. Er kunnen zowel dames- als heren- en mixedteams gevormd worden.

Ben jij erbij? Geef je dan nu op!

 

Tenniphiliaanse liefde,
Comm. Competitie
Joel Klerks Op 10-05-11 schreef Pauline:
Het toernooienseizoen komt er weer aan!

Hoewel er nog door menig team om het kampioenschap wordt gestreden, maken vele tennissers zich al op voor het toernooienseizoen. Met een overvloed aan toernooien in de regio Den Haag is het soms maar moeilijk kiezen aan welk toernooi je dit jaar mee gaat doen. Welke toernooien zijn er nou écht leuk om aan mee te doen, en welke niet? Tenniphil zet er een aantal voor je op een rijtje!

06/06 - 12/06 Leeuwenbergh Open Inschrijven

13/06 - 19/06 Obvius Open Inschrijven

20/06 - 26/06 De Delftse Hout Open Inschrijven

27/06 - 03/07 TENNIPHIL OPEN Inschrijven

04/07 - 10/07 Rhijenhof Open Inschrijven

Ben je nog maar net begonnen met tennissen? Geen paniek! Ieder toernooi heeft verschillende categorieën voor alle denkbare niveaus.

We hoeven niet te zeggen dat we jullie natuurlijk allemaal bij het leukste en meest studentikoze toernooi van het jaar - het Tenniphil Open - op de tennisbaan verwachten. Maar we hopen jullie vooral ook op de andere toernooien te kunnen aanmoedigen (in een bloedstollende partij tegen één van onze Delftse vrienden van Obvius?). 

Wij hebben zin in het toernooienseizoen!

Met Tenniphiliaanse groet,

Het 64e BestuurOp 26-04-11 schreef Joel:
MiniTennisDixo

Vanavond is er vanaf 21:00 uur in de eetzaal de minitennisdixo voor alle Tenniphilianen!

Komt dat zien, feest en zuip mee en sla nog een balletje op het miniveld!

x, de LobcieOp 10-04-11 schreef Joel:
Competitie 2011

De competitie is dan eindelijk begonnen! Met een heerlijke buitentemperatuur staat Tenniphil hard zijn best te doen de eer hoog te houden op de baan. Bekijk elke week het valvas voor de actuele standen van de Tenniphiliaanse teams.

Mooie verhalen komen uiteraard in het lobje terecht.

Succes iedereen!Op 05-04-11 schreef Joel:
NSK Lust

In de eerste week van mei gaat het weer los: de Nederlandse Studenten Kampioenschappen tennis! Dit maal wordt het toernooi gehouden in Tilburg, de stad waar tennisvereniging LaCoste zich huisvestigd. Op het programma staat uiteraard het toernooi dat overdag gespeeld wordt, met de vrijdag als finaledag. 's Avonds zullen echter de andere kwaliteiten bewezen worden door de studenten, op een meer vloeibaar gebied... 

Het programma:
maandag - openingsborrel
dinsdag - pubquiz
woensdag- biercantus 
donderdag - eindfeest
vrijdag - loterij + prijsuitreiking

Voor het toernooi betaal je maar 9e en er zijn geen kosten voor de activiteiten.
Zin gekregen? Schrijf je in bij activiteiten en er wordt contact met je opgenomen!

x Joël Op 26-03-11 schreef Joel:
Tenniphil 64 jaar!

Jaaaa jaa ja bap bap chop choooooop!

Tenniphil is 64 jaar geworden, waarvoor HULDE!!!

Vanaf nu is het lied 1 jaar lang met Tenniphil, 64 jaar; hoera, hoera, hoera!

Zondag is de diësborrel vanaf 19:00 uur waar de mogelijkheid is om het bestuur te feliciteren. De nodige pinten zullen worden geschonken door het bestuur.

 

kussssssssss het 64e!

Pauline Hogenkamp

Andrea Nienoord

Paul Bollerman

Joel Klerks

Remco op t VeldOp 18-03-11 schreef Joel:
Captainsmeeting

Alle aanvoerders van de competitieteams hebben een mail gekregen over de captainsmeeting.

Deze staat gepland op maandag 28 maart, om 20:00 uur in de Hooizolder.

Aanwezigheid is verplicht, wanneer het niet mogelijk is om te komen dient een teamgenoot te komen.

 

Inmiddels zijn de tegenstanders ook bekend geworden. Ga naar mijn.kntlb.nl om te zien tegen wie je wanneer moet spelen!Op 10-03-11 schreef Joel:
Heerschen!Op 03-03-11 schreef Joel:
Davis Cup

Dag vriendjes, dag vriendinnetjes!

De komende vier dagen zijn er 16 Tenniphilianen minder in Nederland. We zitten namelijk in het altijd zonnige Oekraïne, elkaars hoofden met de wodka eraf te schroeven met ook nog wat tennis kijken. Kusje!Op 23-02-11 schreef Joel:
Interne Competitie

De interne competitie is al een week bezig, en er zijn al een aantal wedstrijden gespeeld. Vergeet niet je scores door te geven aan de Commissaris Interne Competitie, Jouri Schoemaker. Zorg er ook voor dat je elke week je wedstrijd speelt!

 Op 03-01-11 schreef Remco:
Inschrijving adoptietoernooi geopend!

Hét toernooi om heerlijk met elkaar te integreren. Sjaarsch worden aan een ouderejaars gekoppeld om dan een avond lang dubbeltoernooitje te spelen. Het doel, een gezellige avond waar iedereen elkaar zo goed mogelijk leert kennen. Dit alles gerelateerd aan een thema nog nader vast te stellen door de EC.

Schrijf je nu in voor deze legendarische en traditionele Tenniphil-avond!

met Tenniphiliaanse groet,

de EerstejaarsCommissie, bestaande uit

Joris Kerstens         - Voorzitter
Lisette Tas              - Secretaris
Jouri Schoemaker   - Commissaris Interne Competitie
Kate Spierings        - Commissaris Promo
Jochem Peters        - Commissaris PartyOp 23-12-10 schreef Joel:
CompetitieTeams zijn bekend!

Om te zien in welk team je zit klik je onder 'competitie' op 'teams'.

Geef je teamnaam door zodra deze bekend is!

Gezocht: dame voor gemengd team op zondag. sterkte 6 of beter!

 Op 19-12-10 schreef Joel:
Inschrijvingen Trainingsblok 3

Je kan je vanaf nu inschrijven voor de trainingen in het derde trainingsblok, van februari tot en met maart!

 Op 06-12-10 schreef Pauline:
Tenniphiltruien!

Er komen weer Tenniphiltruien aan! Heb jij nog geen hippe Tenniphilblauwe Hooded Sweater in je kast hangen? Stuur voor 15 demceber een mailtje naar secretaris@tenniphil.nl dat je ook een Tenniphiltrui wilt hebben, en in welke maat (S / M / L / XL / XXL). De indicatieprijs van de trui is 12,50. Alle eerstejaars die tijdens het Babyphildiner hebben ingevuld dat ze graag een trui willen hebben, hoeven geen mailtje meer te sturen.Op 21-11-10 schreef Joel:
Voorjaarscompetitie

Schrijf je nu bij de activiteiten in voor de voorjaarscompetitie!Op 10-11-10 schreef Joel:
Ze Joekreejn, aaj! - Davis Cup Oekraïne
Of je nu een ervaren rot bent bij Tenniphil of kersverse sjaars, het Tenniphiliaanse bezoek aan de Davis Cup is en blijft een fantastische happening. Vanwege de wanstaltige prestaties van onze vrienden tegen Italie afgelopen voorjaar, moet eerst heel Oost-Europa worden uitgespeeld voordat we weer eventueel mogen hopen op de Wereldgroep. Wit-Rusland heeft op een stuiptrekking van Max Mirny na niet al te veel weerstand geboden, dus nu mogen we ons geluk gaan beproeven in:
 
De Oekraïne (spreek uit: Ze Joekreejn, aaj!) (de speelstad is nog niet bekend gemaakt, het wordt of Dnjepropetrovsk, of Kiev of Odessa)
4 t/m 6 maart 2011
 
Hier moet je natuurlijk sowieso bij zijn, uit de vele borrelpraat die de comm. Davis en de comm. Cup doorgaans hebben is al een flinke animo gebleken voor deze fantastische trip. Schrijf je in bij de activiteiten op de interesselijst (dus niet bindend) en stay tuned! Meer nieuws volgt.

En voor de piekenbazen onder ons: een raming van de kosten voor reis en onderdak komt uit op de 325 euro (bovengrens). Levensonderhoud is in Ze Joekreejn, aaj! niet duur, de prijs van de wodkaflessen in de dixo zal die in Wit-Rusland niet al te veel ontlopen. Kijk trouwens ook nog eens naar de foto's van Wit-Rusland om te zien hoe vet dat was!

Comm. Davis    Dennis Michon

Comm. Cup      Max RadermacherOp 23-10-10 schreef Pauline:
Babyphildiner - 16 november 2010

Lieve sjaarsch,

Dinsdag 16 november is het legendarische Babyphildiner, het diner voor alle eerstejaars van Tenniphil. Hét moment om je medesjaarsch die ook tennissen te leren kennen en een mooie gelegenheid om jouw Tenniphildas te verdienen. Je kunt je inschrijven op de site onder het kopje 'nu inschrijven voor'.

We zien je dinsdag 16 november in een Tenniphilblauwe outfit!

Met Tenniphiliaanse groet,

Het 64e Bestuur der S.V.T.V. TenniphilOp 18-10-10 schreef Joel:
Trainingsblok 2

De groepen zijn bekend, kijk onder het kopje 'algemeen' in welke groep je zit!Op 15-10-10 schreef Pauline:
Opbouwen ballonhal - 19 oktober 2010

Na de slechte opkomst van Tenniphilianen bij het opbouwen van de ballonhal twee weken geleden moest het opbouwen van de hal afgeblazen worden. Het Sport- en Cultuurcentrum heeft een nieuwe datum geprikt: dinsdagavond 19 oktober 2010. En dat betekent dat iedereen zijn handen uit zijn mouwen moet steken, want als we er dit keer niet met genoeg Tenniphilianen staan, kan de ballonhal niet de lucht in en moeten we de hele winter buiten trainen (ter illustratie: ook als het hagelt).

Om 17.30 staat voor iedereen een daghap klaar, waarna er om 18.00 wordt begonnen met het opbouwen van de hal. Naar verwachting zijn we om 23.00 klaar. Het sportcentrum zorgt voor de benodigde biertjes!

Iedereen wil graag in de winter in de warme ballonhal trainen, dus we gaan er vanuit dat iedereen een handje komt helpen. Kun je echt niet komen helpen bij het opbouwen? Laat het iemand van het 64e bestuur weten. Ben je er wel gewoon bij? Stuur even een mailtje naar bestuur@tenniphil.nl dat je er bij bent!Op 02-10-10 schreef Joel:
Het 64e bestuur der S.V.T.V. Tenniphil

Na een prachtig mooie avond die voortduurde tot de zon zijn stralen de toko verlichtte, stapte er een nieuw bestuur van de mooiste tennisvereniging van Nederland de deur uit. 5 enthousiaste Tenniphilianen hebben er fantastisch veel zin in om dit jaar het tennis op een hoger niveau te brengen, de gezelligheid naar ongekende hoogte te brengen en natuurlijk de continuïteit in onze vereniging te waarborgen.

Het 64e bestaat uit:

Voorzitter Pauline Hogenkamp

Secretaris Andrea Nienoord

Penningmeester Paul Bollerman

Commissaris Competitie Joël Klerks

Commissaris Activiteiten Remco op het Veld

 

We hopen er een fantastisch jaar van de maken!

Met Tenniphiliaanse groet,

Het 64e bestuur der S.V.T.V. Tenniphil

Welke de zinspreuk voert:   "Tot over je oren"
Op 22-09-10 schreef Joel:
Nederland loot Oekraïne

Het Nederlands Daviscupteam speelt in de eerste ronde van de Europees-Afrikaanse Zone I uit tegen Oekraïne. Dat duel zal in het weekeinde van 4 tot en met 6 maart 2011 plaatsvinden. De winnaar van dat duel speelt de week na Wimbledon (8-10 juli) tegen het als vierde geplaatste Zuid-Afrika.Op 06-09-10 schreef Ruben:
Training - 1e kwartaal

Let op, er zijn enkele kleine en grote wijzigingen in trainingstijden en -groepen doorgevoerd. Vanavond zullen de definitieve tijden en groepen op de website verschijnen.

Mocht je nog huis-, club- en/of verticalegenoten hebben die mee willen trainen, schop ze dan even z.s.m. regelrecht richting de h.t. Comm. Activiteiten op activiteiten@tenniphil.nl!Op 06-09-10 schreef Ruben:
Gefeliciteerd Merijn

Het 60e bestuur feliciteert Merijn met zijn afstuderen!

              

Wij wensen je heel veel succes met het vinden van een baan, met een biertje op zal dat wel gaan!

Ruth, Karen, Jesper en JoostOp 16-08-10 schreef Ruben:
OWee

Hoewel de zomerkriebels nog nagieren, zitten we alweer volop in de OWee. Het toekomstige 64e bestuur draait de hele week mee en samen met alle leden hopen we deze week mede Virgilianen, maar vooral nieuwe trainings- en teamgenootjes te scouten. 

Vandaag deden we dat zeer succesvol op de Infomarkt, morgen zullen we alle nullen wegwijs maken in de wondere wereld van Tenniphil tijdens de Verenigingendag. 's Avonds zullen we voor enkele uren de bar overnemen. Inclusief dropshotspel natuurlijk. Woensdag volgt dan natuurlijk nog de afsluitende sportdag, waar we met zoveel mogelijk Tenniphilianen moeten shinen!

Stof je tennisoutfit dus af en kom meeknallen in de OWee:
Dinsdag, 22:00u - 04:00u: Tenniphil bar in de Prestigezaal!
Woensdag, 13:00u - 17:00u: Sportdag op het SnC

Tot op de baan of aan de bar!

x 63e bestuurOp 01-07-10 schreef Elise:
Zomerkriebels

Lieve Tenniphilianen,

Nu we de finales van het Open Toernooi tegemoet gaan en de laatste tentamens (tussen het WK en Wimbledon door) inkoppen, voel ik al de hete adem van de zomer in mijn nek.. Gelukkig kan het 63e nog even genieten van de warme koeienvelletjes in de rug, en weltevreden terugblikken op een fantastisch jaar! De foto's op de site zijn weer bijgewerkt, dus check snel de snapshots van het bestuursrondje, de lovegames, en volg het open toernooi op de voet!

Zien we jullie vanavond op de beachtennisbaan?

koeienkus,

de secreOp 26-06-10 schreef Laura:
LoveGames 2010!

Het is al weer twee weken geleden, maar wat was het een geweldige dag!
De foto's staan online, dus bekijk jezelf (of als je er niet bij was, shame,shame, de anderen) hoe ze stonden te shinen in de stralende zon!Op 26-06-10 schreef Ruben:
Tenniphil Open 2010

Yes we zijn begonnen! Het wekenlange gebed richting de weergoden heeft zijn vruchten afgeworpen. Met een soepele beweging is de complete week tot 4 juli regenvrij geveegd. De 'Ponsioen Installatietechniek' tribune staat, het Tenniphield is groener dan ooit en de lounge banken zijn verspreid over het park.

Dit jaar nieuw: de Bavaria kratjes tribune langs baan 8. Ontworpen en gebouwd door de OTC persoonlijk. Daarnaast kun je komen knallen in de vaste service-meet installatie. Kortom: check it out!!

Tot op het SnC,

OTC 2010

 Tenniphil Open 2010
28 juni t/m 4 juli
Sportcentrum TU Delft
250,- voor winnaars HE3 en DE3!
Inschrijfdeadline 18 juni


Op 26-06-10 schreef Ruben:
Voorjaarscompetitie


Op 07-06-10 schreef Roy:
Roland Garros

Het toernooi zit er weer op. Spannende ontknopingen bleven dit weekend achterwegen. Het was gelukkig wel droog. Tenniphil is donderdag 27 mei met een delegatie van 22 tennisfanaten naar Roland Garros geweest om een dagje top tennis mee te pakken. De droogte deed lang op zich wachten, waardoor we niet om 11u de eerste ballen zagen vliegen, maar 5uur. Dit mocht de pret niet drukken, de natte ochetend en middag zijn heerlijk melig van onder de paraplu meegepakt en de laatste uurtjes hebben we nog kunnen genieten van heerlijk tennis van oa uiteindelijke vrouwelijke winnares.

Volgend jaar zeker (met mooi!) weerOp 06-05-10 schreef Laura:
LoveGames 2010!

Beste Tenniphilianen,


Nu de zon met vlagen serieus begint te schijnen en er hier en daar al een competitie wedstrijd gewonnen wordt,
richt de blik van elk Tenniphil lid zich op het leukste toernooi van het jaar. Velen vonden er de liefde van het leven,
en anderen kwamen erachter dat hun liefdes ook met tennisballen overweg kunnen.

Je raad het al: De LoveGames komen eraan op 12 juni!
Inschrijven kan vanaf nu via de website. Fix dat die ene lekkere chick/gast van de buren met je gaat mixen of vraag je ontzettend lekkere vriend(in) of ze aan haar tenniscarrière wil werken. Lukt het je niet een date te vinden? Wees niet getreurd: daar is de DatingService. Meld je hiervoor aan en je wordt automatisch aan iemand van het geprefereerde geslacht gekoppeld. Misschien kan ze nog wel tennissen ook!


Groetjes, De LoveGames CommissieOp 07-04-10 schreef Ruben:
Competitieshirt

Voor alle competitiespelers is het sowieso vereist, maar speel je geen competitie en wil je ook in het veel te mooi nieuwe Tenniphil-shirt de pan uit shinen: koop 'm voor €25,- bij Joachim Sport op de Papsouwselaan! Dit shirt is van nu af aan voor altijd de standaard, dus je hoeft 'm maar 1 keer aan te schaffen en dan ben je de rest van je Tenniphil-carrière voorzien van een topapparaat. Ze zijn verkrijgbaar in alle denkbare maten en voor vrouwen zijn er speciale vrouwenshirts!Op 24-03-10 schreef Elise:
Clubkampioenschappen 21 maart 2010

Wat was het een zinderende dag. Vol emotie, vol blauw, vol volleys en lobjes en schitterende smashes. Vol ook, van schwalbes en verlies, van lunchkratten, schulties en smerige snoepkoeien. Maar vooral vol van overwinning. Tenniphil heeft twee nieuwe kampioenen! Mogen wij, namens het 63e bestuur, de winnaars van de Tenniphil Clubkampioenschappen 2010 feliciteren:

Noortje Hartman

Andreas van Braam Houckgeest

En als je het niet gelooft, kijk snel naar de foto's!

love you longtime,

het 63eOp 19-03-10 schreef Roy:
Nederlands Studenten Kampioenschappen Tennis 2010 - 20-23 april

In april is het weer zover, de NSK bij TAM (Groningen). Een officieel KNLTB toernooi speciaal voor studenten. Presteren, zweten en feesten. Hèt evenement wat 3uTreinReisWaardig is.

HE, DE, HD, DD, GD, 3t/m9           Inschrijven kan tot 11 april.

Kamperen is mogelijk en aangeraden. Hoe meer blauwe zielen, hoe meer party. Laat het ons weten als je mee wilt via het gastenboek of de mail.

Voor meer info: www.tam.nl/nskOp 19-03-10 schreef Roy:
LUST - 25 maart

Vrijdag 25 maart gaan we met een groep prominente Tenniphilianen naar LUST.

Een groot studententennistoernooi georganiseerd door La Coste (Tilburg).

Overdag kan er getennisd worden, in de avond is het partytime. Zin in een goed tennisfeest? Meld je aan via de bestuursmail en zet een post in het gastenboek, zodat anderen ook weten dat jij er zin in hebt!

 Op 04-03-10 schreef Ruben:
Clubkampioenschappen - 21 maart!

Wat was het een zinderende dag. Vol emotie, vol blauw, vol volleys en lobjes en schitterende smashes. Vol ook, van schwalbes en verlies, van lunchkratten, schulties en smerige snoepkoeien. Maar vooral vol van overwinning. Tenniphil heeft twee nieuwe kampioenen! Mogen wij, namens het 63e bestuur, de winnaars van de Tenniphil Clubkampioenschappen 2010 feliciteren:

Noortje Hartman

Andreas van Braam Houckgeest

En als je het niet gelooft, kijk snel naar de foto's!

love you longtime,

het 63eOp 22-01-10 schreef Ruben:
Adoptietoernooi - 8 februari

8 februari is het weer zover; het jaarlijkse Adoptietoernooi wordt weer gespeeld.

Kom traditioneel tussen de Verticaleborrels door even lucht happen op het Sportcentrum. 
De EC zorgt voor de gezelligheid, muziek, tennis, aankleding en warmte! Het enige wat jij moet doen: inschrijven bij 'Activiteiten' en je meest belachelijke carnavals-outfit uit de kast trekken! 

8 februari, 19:00u, Sportcentrum TU Delft, 'Ballen tot we (Carna)Vallen'!!Op 19-01-10 schreef Ruben:
TENNIPHIL-RACKETS

Langverwacht, maar nu eindelijk in ons bezit: 10 ware 163% echte Tenniphil-rackets
Te huur, te leen, te gebruiken, uit te proberen, terug te brengen en vooral niet te mollen!
Perfecte kwaliteit, van alle topmerken en voor zowel beginners als gevorderden. 

Waarom in godesnaam zul je denken? Nou, omdat we steeds vaker de vraag kregen of wij ook rackets uitlenen. Omdat we tijdens zowel OWee als KMT veel moeite en kosten besparen met het gebruik van eigen rackets. En natuurlijk vooral omdat het Tenniphil een stuk toegankelijker, aantrekkelijker en professioneler maakt. 

Iedere Tenniphiliaan mag er GRATIS gebruik van maken, onder een aantal logische anti-sloop voorwaarden. 

Mochten je huis-, club- of verticale-genootjes een keer een balletje willen slaan, tijdens een activiteit of gewoon met vrijspelen, en niet in het bezit zijn van een tennisracket: mail naar bestuur@tenniphil.nl en vermeldt bij onderwerp 'Rackethuur'!Op 30-12-09 schreef Ruben:
Fijne Feestdagen

Het 63e bestuur van S.V.T.V. Tenniphil wenst alle Tenniphilianen een voorspoedig, succesvol, blauw, alcoholisch en bovenal een sportief 2010

Chill 'm nog even hard en eet je buik goed rond bij je ouwelui zodat alle energievoorraden weer op peil zijn om na de vakantie te kunnen vlammen op de baan.

Ruben, Elise, Laura, Sander, RoyOp 11-12-09 schreef Laura:
TAM-gala

Op een regenachtige vrijdagavond ging een Tenniphil-delegatie richting het noorden voor een vier uur durende reis naar het barre Groningen voor een mooi gala in kasteel Nienoord! In de trein werden de nodige Japies en Jefri's aangezwengeld, waardoor menig herinnering verloren is gegaan.

Het werd een memorabel gala met de nodige escalaties en na een tuksessie op de WC was de laatste persoon die het gala verliet uiteraard een Tenniphiliaan. Volgend jaar maar weer naar het noorden, want deze prachtavonden zijn niet te missen!Op 25-11-09 schreef Roy:
Sjaarsch / Commissie-integratieborrel

Vorige week dinsdag werd er weer flink geknald door de harde kern van Tenniphil bijgestaan door legio enthousiaste sjaarsch! Op de borrel zijn er veel adtjes getrokken bij het dropshotspel, is er lekker gebeerpongd en als klap op de slagroomtaart zijn tot in den late uurtjes vele keeltjes gesmeerd bij het fameuze singstar. Een select gezelschap van dappere koningen heeft hun daltontijden aangescherpt met als gevolg mooie pizza's. Al met al een geslaagde avond.Op 24-11-09 schreef Ruben:
Besturenborrel Nederland XL

Voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse Studenten Tennisbesturen is er een overkoepelende borrel georganiseerd, op Virgiel wel te verstaan! Vrijdag stonden alle Tenniphil-zusjes braaf voor de deur om een avond te integreren, promo'en en natuurlijk om ons helemaal blauw te zuipen! Nieuwsgierige gezichten kwamen van heinde en ver om mee te delen in de gezelligheid.
Tenniphil is weer professioneel op de kaart gezet, mocht iemand onze extreme Delftse prominentie al zijn ontgaan. De woof-projecten van Ophir en de broktalenten van Yeti zorgden daarnaast voor een heerlijke toko-sfeer. Het contact is gelegd, op naar de volgende zusjes-activiteit: a.s. vrijdag 27 november: Het TAM-gala in Groningen!Op 13-11-09 schreef Ruben:
Sjaarsborrel & Commissie-Integratieborrel

Dinsdag is het weer zover. In navolging van het drukbezochte Babyphildiner, vindt dinsdag 17 november de sjaarsborrel plaats. Dit jaar terug van weggeweest en natuurlijk gecombineerd met de commissie-integratieborrel. 
De aanwezigheid van het schitterende Dropshotspel, Beerpong en het succesnummertje Singstar, staat garant voor een ouderwetse blauwe avond!

Dus zocht je nog een goed excuus om te zuipen? Heb je je commissie-outfit al te lang in de kast hangen, of ga je elke avond met tranen in je ogen slapen van heimwee, kom langs in de eetzaal vanaf 20:00u!

Het 63eOp 09-11-09 schreef Sander:
Voorjaars Competitie

Beste Tenniphilianen,

Ook komend voorjaar kan je weer in het zonnetje shinen met andere Tenniphilianen aan je zijde. We hopen dit jaar weer meer teams te hebben dan het afgelopen jaar, zodat Tenniphil nog groter en mooier wordt. Daarnaast zijn er hoge verwachtingen, van betrouwbare bron hebben wij vernomen dat minstens de helft van de teams kampioen gaat worden. Bravo!!

De inschrijvingen zijn dus weer geopend. De competitieteams spelen op zaterdag en zondag.
Aangezien wij snel alle teams moeten aanvragen bij de KNLTB, zouden wij de inschrijvingen zo snel mogelijk binnen willen hebben. Zo kunnen we nog op tijd aan een goede indeling werken.

Schrijf je dus nu in en laat ons je voorkeur weten!Op 02-10-09 schreef Ruben:
Onderverenigingenweek

Waarde Tenniphilianen,

Week 42 zal volledig in het teken staan van onderverenigingen! Natuurlijk zullen de sjaars elkaar en Tenniphil leren kennen tijdens het legendarische Babyphildiner, maar er is meer.

Woensdag 14 oktober wordt namelijk het OV-sporttoernooi georganiseerd door de EC.
De hele avond zullen de sjaars shinen op de vele sportvelden van het sportcentrum.
Dit is direct ook de ultieme gelegenheid om te integreren met alle Tenniphilianen en een eerste goede indruk te krijgen van de mooiste studententennisvereniging van Nederland!

Zorg dus dat je erbij bent vanaf 18:00uur en geniet van de mooiste activiteiten in het leven: tennissen, integreren en bier drinken!Op 23-09-09 schreef Ruben:
Opbouwen ballonhal

De winter komt er weer aan. Omdat wij natuurlijk fanatiek door willen trainen in de winter, wordt zoals ieder jaar de ballonhal opgebouwd. Met het oog op alle faciliteiten die het sportcentrum ons biedt, verzoeken zij ons als wederdienst een aantal leden te leveren die hierbij meehelpen.
 
Dit hele opbouwfestijn zal woensdag 30 september plaatsvinden. Het sportcentrum zal ons voorzien van lunch en drankjes. We beginnen om 8:00 uur en gaan door tot een uurtje of 5.
 
Het is belangrijk in grote getalen te komen opdagen, anders zal er niet getraind worden aankomend kwartaal. Laat dus even snel via de mail weten of je erbij kan zijn, al is het maar een deel van de dag! Je bewijst ons, jezelf en Tenniphil een grote dienst.
 
Vele handen maken licht werk!Op 22-09-09 schreef Ruben:
Welkomstwoord

Lieve Tenniphilianen,

Sinds vorige week zijn we dan eindelijk officieel aan de slag. Met veel enthousiasme staan wij, het 63e, aan het begin van dit schitterende Tenniphiljaar.
Na een fantastische Owee en KMT mogen wij direct maar liefst 82 nieuwe Tenniphil-sjaars verwelkomen! Iedereen bedankt voor zijn inzet!

De trainingen lopen ook alweer een tijdje, de herfstcompetitie is van start gegaan en afgelopen weekend hebben we met een grote groep Tenniphilianen op de Davis Cup tribunes in Maastricht staan heersen. Ondanks het sterke spel van 'Neerlands hoop in bange dagen' Thiemo de Bakker kregen wij klop van Frankrijk; niemand die daardoor verrast zal zijn.
Gelukkig was het publiek de grote winnaar!

De komende tijd zullen er natuurlijk nog veel meer geniale activiteiten losbarsten. Blijf dus de site in de gaten houden, ook voor het laatste nieuws!

Het 63e bestuur der S.V.T.V. Tenniphil
Ruben, Elise, Laura, Sander, RoyOp 11-09-09 schreef Max:
Competitieshirts

Wil je ook in het veel te mooi nieuwe Tenniphil-shirt rondlopen en de pan uit shinen? Koop m dan voor €25,- bij Joachim sport op de Papsouwselaan! Dit shirt is van nu af aan voor altijd de standaard, dus je hoeft t maar 1 keer aan te schaffen en dan ben je de rest van je Tenniphil-carrière voorzien van een topapparaat. Ze zijn verkrijgbaar in alle denkbare maten en voor vrouwen zijn er speciale vrouwenshirts!Op 15-08-09 schreef Renee:
Tenniphil in de OWee

Morgen start de OWee en dat betekent dat Tenniphil zich weer onder de aandacht moet gaan brengen bij alle nullen. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken!
 
Op dinsdag avond is de bar in de prestigezaal van 20.00 uur tot 2.00 uur van Tenniphil. Heb je zin om een biertje te drinken of te tappen, kom dan gerust langs!
 
Op woensdag is als vanouds de sportdag. Vanaf 13.00 uur zullen de nullen het Sportcentrum betreden. De dag op het SC duurt tot 17.00 uur, waarna op de toko de Sportborrel (voor een keer op woensdag i.p.v zondag) begint. We hebben op het Sportcentrum niet de beste plek gekregen, dus alle Tenniphiliaanse hulp om nullen richting onze banen te sturen is van harte welkom!Op 12-06-09 schreef Dennis:
Davis Cup pakken + vlaggetjes

18 t/m 20 september is het weer zover, de DAVIS CUP! Er zal een grote Tenniphil delegatie een weekend lang zich vertoeven in Maastricht al waar we het zullen moeten opnemen tegen 'Les Blues'. Schrijf je nu in voor dit mooie evenement via de site! Maar dit natuurlijk in het Tenniphiliaans 'Delftsch Blauw'. Heb jij nog niet zo'n mooie gadget, dan is het nu de kans om een pak te bestellen, voor 75E heb jij een maatpak! Vul het formulier in voor 5 juli en dan sta je in Maastricht te shinen!

Ben jij al een echte Davis Cup-fan en heb je dus al een mooi pak dan kan jij nu aan iedereen laten dat je een echte fan bent. Bestel dan de vlaggetjes van de landen tegen wie Nederland heeft gespeeld (uiteraard alleen van de wedstrijden waar je bij bent geweest) en stik ze op je pak!

Zuid-KoreaMacedonie Op 18-04-09 schreef Renee:
Roland Garros woensdag 27 mei

 Ja jullie lezen het goed, het Parijse hoofdtoernooi komt er weer aan! En Tenniphil is daar natuurlijk onmisbaar om een dagje de Nederlandse delegatie een steun in de rug te geven en de kunst af te kijken bij de absolute wereldtop! We gaan die woensdag vroeg op weg naar Parijs en zullen laat in Delft terugkomen.

Kaartjes kosten 21,- Euro exclusief vervoer. Inschrijven kan tot 30 april.Op 30-03-09 schreef Renee:
Clubkampioenschappen 5 april

 De "Lentekriebels Clubkampioenschappen" vinden plaats op 5 april, de zondag na de vakken. Laat je lentekriebels op de vrije loop en doe een poging om uitgeroepen te worden tot beste tennisser/tennisster van Tenniphil! Daarbij is het natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om je voor te bereiden op de competitie.

Dames en heren strijden voor aparte titels, en afhankelijk van het aantal deelnemers zal er geprobeerd worden om een indeling op sterkte te maken.

De kosten voor de gehele dag, inclusief lunch en diner, bedragen 14 euro.Op 25-03-09 schreef Renee:
Dies 26 maart

Er kan gejuicht worden! Laughing

Tenniphil heeft er nagenoeg 62 (bravo!) levensjaren op zitten.  Dit heugelijke feit vindt 26 maart plaats. Kom het 62e Bestuur feliciteren op deze memorabele dag en drink met hun een studiepint op de toekomst van Tenniphil!Op 08-03-09 schreef Renee:
LoveGames en Gala 21 maart!

Waerde Tenniphiliani,

Na een bewogen TokoLustrum jaar, waarin wij met genoegen onze LoveGames over twee dagen uitgestreken zagen, is het dit jaar weer tijd voor een originele LoveGames, zoals god deze bedoeld heeft. Dit jaar voegen wij echter voor het eerst nog een prachtig toetje toe aan het toernooi. Het is voor het eerst dat wij jullie, in een niet TenniphilLustrum jaar, een prachtig gala met diner mogen aanbieden. Het belooft in ieder geval een geniale dag te worden, waarbij ieder zijn kunsten kan vertonen om punten te scoren bij je date. Dus, trek je beste pakje uit de kast en span je snaren nog een keertje aan.

De kosten voor de gehele dag, dus toernooi, diner en gala, bedragen €95. Het is ook mogelijk om alleen aan het toernooi mee te doen (€12) of alleen naar het gala te komen (€85 incl. diner). Alle prijzen zijn per koppel.

Date-stress hoef je niet te hebben, want er is ook dit jaar weer een heuse dating-service! Geef even aan bij je inschrijving wanneer je hier gebruik van wil maken!

Hopend jullie te mogen begroeten op 21 maart,

Stefan Hovelynck
Voorzitter der LoveGamesCommissie ’09 “Op Slag Verliefd”Op 01-03-09 schreef Stijn:
Site online en Oud-ledenborrel

Eindelijk is het gebeurd, de nieuwe Tenniphilsite is online. Vrijdag 27 februari was de feestelijke launch, tijdens de oud-ledenborrel. Deze borrel was echt moeilijk geniaal: de oprichter van Tenniphil was aanwezig, 82 lentes jong. Verder nog veel meer oude lullen die het verhoog tot in de vroege uurtjes onveilig maakten. Ook was tegelijkertijd de Commissie Integratie Borrel dus jongerejaarsch waren ook aanwezig.

Met Tenniphiliaanse groet,

Stijn Janmaat
i.t. Voorzitter, waarnemend Voorzitter der S.V.T.V. omdat de h.t. in Argentinië zit

PS. Wat ben ik blij dat we niet S.V.T.V. Balletjemep heten...Mis nooit meer een Tenniphil activiteit!
De TenniCal feed: http://www.tenniphil.nl/tennical.ics
Wijtman

TOPdesk
Virgiel
TU Delft

KNLTB


Uw advertentie hier?

SiteInfo
Sitestatistieken
Updates
+ maart-april 2011
• Login velden chill invullen
• Geen onderschriften-melding verbeterd
• LoveGames pagina aangemaakt
• Mailarchief gegroepeerd
+ 1-3 februari 2010
• TenniBlaat Bèta in testfase
• Nieuw Batchmailscript in gebruik
• Eindelijk IE Fotomenu-bug gefixed
• Bestandsysteem bug gefixed
• Commissies verbeterd
• Esthetische verbeteringen
+ 26 januari 2010
• Spamfilter vernieuwd
• Inschrijving verbeterd
• MijnTenniphil verbeterd
+ 25 januari 2010
• Bestuur inschrijvingen
• Zoek Tenniphilid vereterd
• Nieuw Mail systeem bijna af!
• Paar kleine esthetische verbeteringen
"He, die meeuw is aan het jumpen!"
JS, TdP vh 61e
© 2009-2010 Wepsi der S.V.T.V. Tenniphil