Inschrijven najaarstraining

14/09/2022

Omschrijving

Hee Tenniphilianen, 14 september begint de najaarsjaarstraining! Dus schrijf je snel in om die Owee kilo’s er weer af te sporten. De kosten zullen €1,70 per training bedragen. Het is een blok van 10 weken, 16 november zal de laatste training zijn. De trainingen zullen van 18:00 en 22:00 zijn.

We werken met het volgende boetesysteem: één keer mag je missen, vervolgens is het missen van een training zonder geldige reden €5 per keer zonder maximum. Het boetesysteem en redenen zijn hier te vinden: https://tenniphil.nl/algemene-voorwaarden/

Vanwege alle nieuwe potentiële leden zijn de eerste drie trainingen gericht op het bepalen van de groepen en het kennismaken met de nieuwe leden. We kunnen daardoor geen vaste trainingsgroep en trainingstijd garanderen. Bij teveel inschrijvingen is er kans dat je dus op de reservelijst komt. Niet getreurd: elke week zijn er wel leden met een vaste plek die niet kunnen en kan je dus een plekje claimen. Om trainingen bij Tenniphil te volgen is het hebben van een sportkaart verplicht! Zet bij je inschrijving in de opmerkingen ook je speelsterkte zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen indelen. Tot op 14 september op de baan!

 

Contactpersoon: Fleur Klunhaar

Voeg dit evenement toe aan je agenda

Deel deze activiteit

Inschrijven

76/175 plekken vrij

Op dit moment kan je je niet (meer) inschrijven voor deze activiteit.

Reeds ingeschreven

                                                                                                      Een reactie op “Inschrijven najaarstraining

                                                                                                      Geef een reactie