Inschrijven trainingen Q1 (23/24)

06/09/2023 - 08/11/2023

Inschrijven trainingen Q1 (23/24)

Omschrijving

Heeee tenniphilianen,

Vanaf 6 september zullen we weer 10 weken lang op woensdagen trainen (met uitzondering van het adoptietoernooi op 15 november). Er zullen waarschijnlijk veel nieuwe leden komen en de kans is groot dat de trainingsgroepen snel vol zullen zitten. Bij teveel inschrijvingen zullen er helaas mensen op de reservelijst terecht komen, dus schrijf je snel in! De eerste twee trainingen van dit blok zullen zijn om het niveau te bepalen, vanaf de derde week zullen er vaste trainingsgroepen zijn die hopelijk zo goed mogelijk passen bij jouw niveau. Deze zullen worden gegeven door Rogier of de sportkaarttrainers Jonas, Christoph, Rosanne en Youp.

Vanaf dit jaar kan je in de opmerkingen voorkeur opgeven met wie je graag in een trainingsgroep wil. Ik kan niets beloven, maar zal kijken of jullie dan samen in een trainingsgroep geplaatst kunnen worden. Zorg dat je hierin wel rekening houdt met niveauverschil.

Trainingen zullen weer 17 euro kosten (1,70 euro per training). Je mag in totaal 1 keer een training missen per blok, hierna zal er een boete van 5 euro per gemiste training volgen (mits er een goede reden is). Vergeet ook niet dat je verplicht bent een X abonnement af te sluiten als je van de banen gebruik wilt maken, hier wordt op gecontroleerd!

Inschrijvingen sluiten op 27 augustus 23.59. We zien jullie vanaf 6 september op de baan!

Contactpersoon: Chanel de Loos

Voeg dit evenement toe aan je agenda

Deel deze activiteit