Babyphildiner 2020

Algemeen

Geplaatst op 1 oktober 2020 door Abel van Rooijen

Donderdag 24 september was het weer zover: het jaarlijkse Babyphildiner stond op de planning en kon gelukkig doorgaan. Dit jaar natuurlijk in een wat andere vorm dan anders, maar desalniettemin bleven de belangrijkste waarden van deze avond overeind: drinken, dineren, dassen verdienen en natuurlijk het leren kennen van de mede-eerstejaars. Dat laatste had geen oefening nodig, want onze Tokosjaars zitten nog middenin de clubvorming. Een uitgelezen kans om nog meer te groeperen, zo’n diner!

We hadden de Eetzaal op de Sociëteit tot onze beschikking en konden er samen met 38 Sjaarsjes een epische avond van maken. Onder het genot van genoeg bier en gezelligheid konden de Sjaars lekker zittend integreren met elkaar en praten over de harde kernen waar ze allemaal wel of niet in zaten. Na een rijkelijk 3-gangen diner die iedereen overleefde, konden uiteindelijk ook de Tenniphil dassen worden verdiend. Met vele adtjes, koprollen, handstanden, raadsels en zelfs een zelfgeschreven Tenniphil-rap (niet zingen in de eetzaal!), hebben alle Sjaars netjes hun das verdiend. Helaas was de avond wat eerder afgelopen dan verwacht, omdat alle Sjaars het pand voor 10 uur moesten verlaten. Dit om te gezellige taferelen te voorkomen.

Al met al toch een geslaagde avond waar wij als 74e bestuur met tevredenheid op terug kunnen blikken. Wij willen alle aanwezige Sjaars bedanken voor de mooie avond en hopen jullie nog vaak op de ALV’s met jullie shinende nieuwe dasjes te mogen begroeten!

Met Tenniphiliaanse groet,

Bestuur 74 der S.V.T.V. Tenniphil

Update 11 oktober : De foto’s van het babyphildiner staan nu ook op de site onder het kopje Media! Al zijn ze niet allemaal even scherp. Maar goed, dat waren wij ook niet echt meer naarmate de avond vorderde. Herbeleef deze avond via de volgende link: https://tenniphil.nl/galerij/babyphildiner-2020/

Deel dit artikel

Geef een reactie