Eerste competitie weekend

Algemeen

Geplaatst op 18 september 2020 door Sietske van Emmerik

Lieve Tenniphilianen,

Afgelopen weekend is het competitie weekend vol gas van start gegaan! De competitie begon al iets eerder voor sommige teams. Zo heeft Heeren A genoten van een gezamenlijk team ontbijt, waarna er weer hard getennist kon worden.

Van de 6 potten zijn er 4 gewonnen waarmee de overwinning binnen gesleept was. Verder speelde gemengd 2 uit in het altijd mooie Rijswijk. Aan de eindstand te zien had gemengd 2 erg veel dorst en pakte op dag 1 al de teamdalton.
Daarnaast heeft Heren 2 op zaterdag een spannende speeldag gehad met 4 van de 6 wedstrijden die werden beslist in de derde set. Uiteindelijk zijn alle drie setters gewonnen en namen ze 5 punten mee naar Delft. Hiermee nemen ze momenteel plek 2 in in het competitieklassement.

Ook op zondag werd er gespeeld met onder andere Heren 3 die al vroeg van start gingen. Dit is een nieuw competitieteam binnen Tenniphil, waardoor het nog even opwarmen was voor het team. Helaas verloren zij met 1-5, maar daarmee ontweken ze wel de teamdalton! Later op de middag mocht dan ook eindelijk Jongens 2 van start, die voornamelijk bekend staan van het winnen van de derde helft. Daar gingen zij dan ook weer vol voor en pakte uiteindelijk precies 1 game in totaal.

Dames 1 moest afgelopen weekend uit in Nooddorp. Ook hier zijn nog wat spannende derde sets gespeeld en ook deze werden gewonnen. Helaas kwamen ze niet verder dan 2 overwinningen waarmee de uitslag op 2-4 eindigden. Ook Dames 1 heeft de daltons niet overgeslagen dit weekend. Het schijnt wel dat in dit team het ouderejaars syndroom hangt, wat betekend dat de daltons op een iets lager tempo worden gedronken. Zo is er ook een nieuwe club opgericht: De club van 10 minuten! Na de competitie dag sloot dames 1 de mooie dag nog af met een goeie maaltijd bij onze sponsor Café de V!

Verder hebben jullie via instagram mee kunnen genieten van de competitie dag van Heeren A. Deze competitie zal er elk weekend een ander team de tijd krijgen om wat leuke foto’s van de dag op de Tenniphil insta te zetten!

Wij wensen alle competitie teams alvast heel veel succes dit weekend!

Quote van het weekend:
“Hahaha wat een mooi eerste competitie weekend was het weer. De derde helft winnen we gelukkig wel altijd. “ Kristel Wennink”

Liefsss
Bestuur 74

Deel dit artikel

Geef een reactie