Het nieuwe bestuur is gevraagd!

Algemeen

Geplaatst op 18 juli 2020 door Mathijs de Ruiter

Het collegejaar loopt ten einde en dat betekent ook helaas dat het einde is inzicht voor het 73e bestuur. Gelukkig zijn er vijf enthousiastelingen gevonden die het aankomend jaar de mooie SVTV zullen besturen. Ze zijn vrij snel begonnen met de functie verdeling en ingewerkt door het oud bestuur. Ze zijn zich nu samen aan het voorbereiden om een mooi jaar van te maken samen met alle andere Tenniphilianen. Benieuwd wie de aankomend bestuursleden zijn? Zij stellen zich hieronder voor!

Luuk – Voorzitter

Ik ben Luuk Bartels en ik heb de eer gekregen om het 74ste bestuur van Tenniphil te mogen voorzitten. Imiddels ben ik al 2 jaar actief bij Tenniphil waar ik veel lol heb en fanatiek tennis in het eerste heren team, Heeren A.

Ik heb al een aantal activiteiten georganiseerd, zoals de laddercompetitie in mijn eerste jaar (met Sietske) en het Open Toernooi (met Abel) dit jaar. Het enthousiasme van de Tenniphilianen op deze activiteiten geeft mij veel energie om aankomend jaar bestuur te doen.

Met veel energie en trots kijk ik uit om samen met mijn bestuursgenoten de vereniging nog een stukje mooier maken!

Abel – Secretaris

Mij is gevraagd door het 73e Bestuur een kort stukje over mezelf te schrijven en wat ik volgend jaar met het 74e Bestuur der S.V.T.V. Tenniphil mag gaan doen voor deze mooie vereniging. Daarom zal ik mezelf even kort introduceren.

Ik ben Abel, 21 jaar en nu aankomend 3e jaars lid bij Tenniphil en zal komend jaar de functie van Secretaris vanuit het 74e bestuur voor de mooiste tennisvereniging mogen bekleden. Toen ik in Delft kwam ben ik in mijn tweede jaar begonnen met tennissen en zal komend seizoen ook voor het eerst competitie gaan spelen. Verder heb ik voor Tenniphil de Open-Toernooi Commissie gedaan, die helaas door Corona dit jaar niet door kon gaan.

Voor komend jaar zal ik als Secretaris, naast de administratieve en ondersteunende taken, ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft van wat er allemaal speelt binnen de vereniging. Daarnaast is mijn plan om goed de archieven bij te houden en ook eens wat oude archieven bij de gemeente Delft op te rakelen en mij hier in te verdiepen.
Ik verheug me enorm om samen met mijn bestuursgenoten deze mooie verenging te mogen besturen en hoop ik ook van jullie te horen als er dingen zijn die jullie ons wil vragen of zeggen!

George – Penningmeester

Ik ben George Vegelien 3e-jaars Technische Informatica student. Ik ga het penningmeesterschap van het 74e jaar van Tenniphil overnemen. Ik tennis al sinds jongs af aan. Helaas verflauwde dat een beetje in mijn eind middelbaren schooljaren toen ik meer ging voetballen. Pas toen ik in de kmt weer ging tennissen realiseerde ik me hoezeer ik het miste. Desondanks dat ik nog niet eens wist van de gezellige en hechte sfeer had ik mij gelijk ingeschreven bij Tenniphil. Maar deze leuke sfeer werd al snel duidelijk toen ik, als onwetende sjaars, een paar clubgenoten wist mee te trekken naar het Babyphildiner. Dit was het begin van de mooie Tenni-tijd waarin ik de Tenniphil-EC, TCD en dan nu het penningmeesterschap mag overnemen.

Annefleur – Commissaris Competitie

Mijn naam is Annefleur Kirpensteijn en dit jaar mag ik het mooie Tenniphil helpen besturen. Afgelopen jaar was mijn eerste jaar bij de toko en ik ben daarmee ook meteen de bestuursjongste. In mijn sjaarsjaar mocht ik deel zijn van de EC. Aankomend jaar zal ik Commissaris Competitie worden. Zelf wil ik altijd zo veel mogelijk rond mensen zijn. Ik vind het belangrijk dat iedereen altijd naar mij kan komen voor hulp en gezelligheid. Het lijkt me daarom ook heel leuk om komend jaar veel in contact te zijn met de leden. Verder tennis ik al vanaf jongs af aan, dus elke woensdag zal ik enthousiast met iedereen op de baan staan.

Sietske – Commissaris Competitie 

Aankomend jaar mag ik deelnemen aan het mooie 74e bestuur van Tenniphil. Waarschijnlijk zullen velen van jullie mij nog niet kennen, dus maar even een klein introductie praatje over mezelf! Mijn naam is Sietske van Emmerik en ik ben 21 jaar, op dit moment studeer ik Toegpaste Wiskunde aan de Haagse Hogeschool. Toen ik tijdens de KMT aan het twijfelen was tussen Tenniphil en Dopie heeft het 71e bestuur mij eigenlijk vrij makkelijk over gehaald om bij Tenniphil te gaan, en daar ben ik erg blij mee geweest!! Met veel plezier heb ik ook in mijn eerste jaar de Toerco gedaan en in mijn tweede jaar de WiCo. Aankomend jaar ga ik binnen het bestuur de functie Commissaris Extern doen.Ik kijk hier naar uit, ik zie het als een zeer uitdagende en serieuze functie, die mij interessant lijkt om te vervullen. Verder kijk ik ook uit naar de Tenniphil activiteiten van aankomend jaar, om er met ons bestuur een eigen draai aan te geven. Misschien zien we één van jullie er nog op eentje verschijnen!

Deel dit artikel

Een reactie op “Het nieuwe bestuur is gevraagd!

Geef een reactie