RoGa kijken op het Tokaat

Algemeen

Geplaatst op 26 oktober 2020 door Luuk Bartels

Dinsdag 6 oktober vond de allereerste Tenniphil activiteit plaats voor alle leden: het legendarische RoGa kijken op de Toko! Ondanks alle maatregelen door corona kon er alsnog een onvergetelijke avond worden neergezet. We waren geplaatst in de oh zo mooie prestigezaal, waar we in groepen op afstand aan tafels konden zitten. Deze avond kleurde de toko weer mooi blauw met alle aanwezige Tenniphilianen. Zeker de Delfts blauwe pakjes die de oud-bestuursleden aanhadden droegen veel bij aan de Tenniphilsfeer. Ook wat enthousiaste sjaars kwamen langs om de gezelligheid mee te pakken.

De wedstrijd die gepland stond deze avond was een single in de kwartfinale tussen de 28-jarige Argentijn Diego Schwartzman en de US Open winnaar Dominic Thiem. Tijdens de 5 uur en 8 minuten durende wedstrijd zaten we op het puntje van onze stoel. Thiem was dan wel met zijn topspin en weergaloze enkelhandige backhand aan het shinen, toch werden deze dmv trage balletjes door de kleinere Schwartzman teniet gedaan. Hoewel Thiem de tweede en derde set gewonnen had, wist Schwartzman alsnog de vijfde set naar zijn hand te krijgen. Zo veegde Schwartzman tegen alle verwachtingen in Thiem van de baan met een eindstand van 7-6 (1), 5-7, 6-7 (6), 7-6 (5) en 6-2.

Naast deze spannende wedstrijd werd er natuurlijk uitbundig geborreld. Er werden groepsdaltons getrokken en zelfs nog dasjes verdient. Helaas voor Thomas viel zijn mooi gebeunde 2D dalton om. Gelukkig kwam hij met het idee om in de plaats daarvan een 3D dalton te trekken, deze stond namelijk wat steviger. Naast al dat bier, werden er ook nog heerlijk happen geserveerd. Wat moet je zonder, toch? Het enige wat deze avond niet vlekkeloos ging was de livestream. Deze liep namelijk regelmatig vast. Onze voorzitter heeft hier gelukkig een aantal enthousiaste bakken voor gevouwen. Al met al was het een braviale avond om nog vaak in herinnering te brengen.

De hoge kwaliteit foto’s, gemaakt door onze vaste fotograaf Abel, zijn te vinden in de galerij.

Met Tenniphiliaanse groet,

Bestuur 74 der S.V.T.V. Tenniphil

 

Link naar de foto’s:

RoGa kijken op het Tokaat

 

Deel dit artikel

Geef een reactie