Rondleiding Website

Algemeen

Geplaatst op 3 november 2020 door Luuk Bartels

Beste Tenniphilianen,

Na lang wachten is de nieuwe website er eindelijk. 73 heeft veel tijd in de website gestoken en het resultaat mag er zeker zijn. De website heeft vele nieuwe toevoegingen en het zou zonde zijn als deze niet gebruikt worden. Vandaar dat we in dit stukje een kleine rondleiding geven door de website, zodat de website volledig in gebruik kan worden genomen.

Algemeen

Laten we gelijk beginnen bij het nieuws. De nieuwsberichten zijn te zien op de hoofdpagina of onder het kopje ‘Algemeen’. 74 zal regelmatig een nieuwsbericht plaatsen op de website over activiteiten en andere gebeurtenissen binnen Tenniphil. Onder het kopje ‘Algemeen’ kunnen ook de besturen en commissies van afgelopen jaren bekeken worden.

Activiteiten

Op de pagina ‘Agenda’ onder ‘Activiteiten’ wordt er per maand een overzicht gegeven van de activiteiten die plaats vinden. Ook zie je de activiteiten waarvoor je je nog kan inschrijven en is er het traditionele lijstje van ‘Meeste Bijzijners’. Dit zijn de Tenniphilianen die de meeste activiteiten hebben bezocht.

Training

Bij het kopje ‘Training’ kan je je trainingsgroep zien en kan je je in de toekomst ook afmelden voor de trainen met een reden (mocht je echt niet kunnen). Hier komt meer informatie over als deze af is.

Media

Deze pagina wijst redelijk voor zich. Binnen 2 weken na een evenement zullen hier de foto’s van de activiteit te zien zijn. Als je een bepaalde foto wil downloaden, kan je rechtermuisknop op de foto klikken en vervolgens ‘Opslaan als …’ kiezen. Als je zelf leuke foto’s tijdens het evenement hebt gemaakt, mag je deze natuurlijk altijd delen met 74.

Profiel

Op je profiel kan je een aantal dingen instellen, zoals een profielfoto, omslagfoto en een aantal gegevens. Ook kan je bij elke Tenniphiliaan zien welke commissies hij/zij heeft gedaan, hoeveel activiteiten hij/zij heeft bezocht en in welk competitieteam hij/zij zit.

Naast de beschreven pagina’s is er nog veel meer te zien dus neem vooral een kijkje op alle pagina’s. Daarnaast is het handig en leuk om regelmatig te website te bezoeken, zodat je op de hoogte blijft van het nieuws en je de aankomende activiteiten in de gaten kan houden!

Groetjessss

Deel dit artikel

Geef een reactie