Tennis Career Day Delft

Evenementen

TCD
Geplaatst op 30 maart 2021 door George Vegelien

Tennis Career Day Delft is het carrière-evenement voor de tennissende student en voor bedrijven op zoek naar technische studenten! Een sportief thema op een carrière evenement zorgt voor een ontspannen en casual sfeer om zo het ijs te breken tussen student en werkgever. Op 3 september 2021 vindt de volgende TCD Delft plaats op Tennispark De Delftse Hout. De commissie is druk bezig om het evenement op de gepaste 1,5 meter te organiseren.

De dag zal beginnen met korte presentaties van bedrijven. Hierna gaat iedereen de baan op! De studenten zullen met de bedrijven in teams worden ingedeeld op basis van hun cv. De teams zullen tegen elkaar spelen in dubbelpartijen onder aanmoediging van hun teamgenoten. Daarna volgt een borrel die overgaat tot een compleet verzorgde uitgebreide barbecue met live muziek!

Kortom de perfecte plek voor het regelen van een baan, stage of afstudeerplek. Dit jaar komen er vier bedrijven, benieuwd welke bedrijven dat zijn? Houd de TCD instagram in de gaten ( www.instagram.com/tcddelft/ )! Deelname kost vijf euro, thuisblijven is duurder! De inschrijvingen zijn al geopend, schrijf je dus snel in voor TCD Delft via: https://tenniscareerdaydelft.nl

 
 
Schrijf je in!

Tata Steel is zondermeer een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Nederland. Samen met 9000 collega’s werken wij continu aan verbetering. Wij investeren jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s in innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Hierbij verbeteren wij onze efficiency en reduceren wij onze kosten. Daarbij willen wij verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf. De ontwikkeling en productie van hoogwaardig staal is complex. Er is geen sector denkbaar waarin je bedrijfsprocessen op zo’n enorme schaalgrootte kunt meemaken. Bij Tata Steel sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

COUNT & COOPER

De bouwwereld weet en zegt al meer dan twintig jaar dat ze ingrijpend moet veranderen. Onze samenleving stelt steeds hogere eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daardoor is de oude, vertrouwde manier van werken simpelweg niet goed genoeg meer. Punt. Maar gek genoeg verandert er in de praktijk eerlijk gezegd vrij weinig. En dat komt niet omdat partijen niet willen veranderen, het komt omdat ze eigenlijk niet weten hoe. Met andere woorden; de bouwwereld heeft een impuls van buitenaf nodig. Een partij die denkt vanuit andere conventies en die nieuwe technologieën gebruikt. Een partij die geen bedreiging vormt, maar juist een sterke aanwinst is. Die partij is Count & Cooper.

DSW

Bij DSW maken we het liefst alles zelf. We kopen bijna geen kant-en-klare applicaties en programma’s in. De systemen voor de verwerking van zorgdeclaraties, het afhandelen van nieuwe aanmeldingen en robotics: alles wordt door onszelf ontworpen, geprogrammeerd en getest.Interesse in programmeren, maar nog niet de skills in huis? Geen probleem! In ons traineeship leiden we je intern op in C# en SQL en zorgen we ervoor dat je snel kan bijdragen aan de ontwikkeling van onze applicaties. Het bouwen van onze eigen chatbot Nikkie of iDEAL integreren in de app zodat verzekerden gemakkelijk hun factuur kunnen betalen? Programmeurs bij DSW draaien er hun hand niet voor om.

TBI

Met 19 zelfstandige ondernemingen en ruim 6400 collega’s is TBI een van Nederlands grootste bouw-, techniek- en infraconcerns. Wat wij vandaag maken, bepaalt hoe Nederland er in de toekomst uitziet. Denk bijvoorbeeld aan de renovatie van de Maastunnel, het nieuwe kantoor van Triodos bank of wat dacht je van de Rijnlandroute? Allemaal projecten die door TBI-ondernemingen zijn bedacht, begeleid, ontworpen of gemaakt. Stuk voor stuk projecten die Nederland een beetje mooier, duurzamer en innovatiever maken. Dat is waar wij het voor doen. Elke dag weer. Doe je mee? Kijk voor stages, traineeships en vacatures op werkenbijtbi.nl.

https://tenniscareerdaydelft.nl/

Deel dit artikel

4 reacties op “Tennis Career Day Delft

Geef een reactie