Lid worden

Sanctus Virgilius Tennis Vereniging Tenniphil heeft als doel het behouden en verbeteren van Tenniphil op sociaal en sportief vlak, waarbij betrokkenheid van haar leden centraal staat.

Tenniphil biedt tennistrainingen voor haar leden op elk niveau. Daarnaast heeft Tenniphil ook 9 competitieteams, die op zaterdag of zondag spelen. Gezelligheid wordt ook geboden door middel van verschillende activiteiten door het jaar heen, zoals een Tennis Carrière Dag, een Tennikamp, Clubkampioenschappen en nog veel meer!

Voor het lidmaatschap bij Tenniphil betaal je een jaarlijkse contributie van €12 per jaar. Hiermee kan je je inschrijven voor alle activiteiten die Tenniphil te bieden heeft.

Daarnaast moet je beschikken over een geldige sportkaart van de TU Delft om toegang te hebben tot de sportvelden. Meer informatie over een sportkaart is hier te vinden.

S.V.T.V. Tenniphil is van nature een ondervereniging van K.S.V. Sanctus Virgilius, kortweg Virgiel. Door de aard van onze vereniging kunnen alleen mensen die lid zijn van Virgiel ook lid worden van Tenniphil.

Hoe word ik lid?

Lid worden kan op twee manieren.

Voor eerstejaars Virgilianen is er de mogelijkheid tot inschrijving tijdens de KMT van Virgiel.

Alle ouderejaars kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar secretaris@tenniphil.nl