Sponsoring

Wijtman Sport

Winkels

Wijtman sport is een sport winkel in Delft, waar je naast tennis kleren en spullen ook andere sportkleding kan kopen. Voorheen heette de winkel nog Sport 2000, maar sinds kort heet de winkel Wijtman Sport. Als Tenniphil lid krijg jij hier 10% korting op het hele tennis assortiment. Zodra je met jou team hier teamkleding inkoopt krijg je 20% korting.

Wijtman Sport

Oude Langedijk 13

2611 WG Delft

015 212 8843

Café de V

Over ons | Café de V

Al vele jaren is Café de V is het restaurant waar de competitie teams altijd na de competitie genieten van een lekkere maaltijd. Met vriendelijk personeel en een sfeervolle locatie is dit de ideale plaats om heerlijk te genieten van zelfgemaakte appeltaart, een overheerlijke lunch, een uitgebreid diner of een borrel. Als je hier als Tenniphil lid komt krijg je altijd het 1e biertje gratis!

Voorstraat 9, 2611 JJ Delft

015 214 0916

 

 

JustGo

Vanaf dit jaar hebben wij een nieuwe sponsor erbij! JustGo is een deelauto bedrijf waar je auto’s kan huren om bijvoorbeeld met je competitieteam naar je uitwedstrijden te rijden. Iedereen van Tenniphil kan een korting van €0.50 per uur krijgen en een maximum dagtarief van 10x het uurtarief. Ziek goede deal dus!

Als Tenniphiliaan betaal je dus nu:

€2.50 per uur (tot maximaal €25 voor 10 of meer uur)
€0.30 per kilometer

Via deze link kan je een account aanmaken met korting:
Let op! Hiernaast moet je het volgende mailen naar info@justgo.nl:
– Voorkant rijbewijs
– Achterkant rijbewijs
– Selfie met rijbewijs op voorhoofd
– Screenshot van je profielpagina op de Tenniphil site
Als je dit allemaal gedaan hebt, kan je via de app inloggen en een reservering doen. In de factuur wordt dan automatisch de korting verrekend. Karren maar!!🚗💨🚗💨

p.s.

Let wel op dat je auto schoon en netjes achterlaat, zodat de volgende (tenniphiliaan) ook weer kan genieten van dit gemak.