Algemene voorwaarden

Elke woensdag staan de trainers van Tenniphil enthousiast op de tennisbaan voor de leden. Het is daarom belangrijk dat elke week volle trainingsgroepen op de baan staan. Om dit te realiseren wordt er gebruik gemaakt van een boetesysteem. Dit houdt in dat je als je zonder geldige reden afwezig bent, je een boete zult ontvangen.

Het algemene boetebeleid luidt als volgt: Iedereen mag één keer zonder gevolg afwezig zijn (rekening houdend met tentamens, onverwachte activiteiten, etc). Na deze vrijstelling krijgt iedereen, per keer dat hij/zij afwezig is, een boete. Indien het trainingslid zich op tijd afmeld (vóór maandag 17 uur) is dit een boete van €2,50. Als deze afmelding te laat is zal deze €5 bedragen. Deze boete heeft geen limiet.

Als je je inschrijft voor de trainingen, maar niet komt, heb je de plek ingepikt van iemand anders die misschien wel graag had willen trainen en dat is niet de bedoeling. Er zijn beperkte trainingsplekken beschikbaar dus het kan zijn dat er geen plek meer is als je je wel hebt ingeschreven. Dit hangt af van het moment van inschrijven en het vullen van de verschillende niveaus trainingsgroepen.

Geldige redenen voor afwezigheid zijn: ziekte, blessure, begrafenis, bruiloft en tentamen op woensdagavond.