Contact

Bestuur

Bij het bestuur kan je terecht voor al jouw Tenniphil gerelateerde vragen. De Secretaris houdt de ledenadministratie bij. Dus vragen in het kader van lidmaatschap, Tenniphil en KNLTB, worden beantwoord door de secretaris. Over activiteiten en externe zaken weet de Commissaris Extern het meest. Mail de Commissaris Extern je vragen over alle activiteiten (behalve competitie en trainingen) en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. De Commissaris Competitie weet alles over de competities die Tenniphil heeft. Wil je op de reservelijst voor de training of op de ladder komen, de Commissaris Competitie staat voor je klaar. Met geldvragen, zoals incasso’s, kan je terecht bij onze Penningmeester. Weinig mensen zullen uit zichzelf naar de penning toekomen met: ”Ik heb nog niet betaald”, maar het kan wel. Anders vindt hij of zij jou wel! De Voorzitter staat als gezicht van de vereniging open voor vragen van algemene aard. Als je een vraag hebt die niet in een hokje te passen is met de hierboven gegeven info, mail dan de voorzitter.

Waar tennist Tenniphil?

Tenniphil speelt competitie en heeft training op de tennisbanen van “X” verbonden aan de TU Delft. De ondergrond is sinds een aantal jaren smashcourt.

Adres: Mekelweg 8-10, 2628 CD Delft

Contactgegevens bestuur

Voorzitter: Mees Brand, Voorzitter@tenniphil.nl

Secretaris: Rosanne de Jong, Secretaris@tenniphil.nl

Penningmeester: Floris de Vries, Penning@tenniphil.nl

Commissaris Competitie: Fleur Klunhaar, competitie@tenniphil.nl

Commissaris Extern: Rick Dijksman, Extern@tenniphil.nl

Algemeen: Bestuur@tenniphil.nl

Postadres: S.V.T.V. Tenniphil, Oude Delft 57 2611 BC Delft

Voor giften en dergelijke: NL10 RABO 0319 4077 80 t.n.v. S.V.T.V. Tenniphil DELFT

Adverteren

Tenniphil biedt aan bedrijven volop mogelijkheden om naamsbekendheid te vergaren. Deze lopen uiteen van een banner op de website en een advertentie in ons verenigingsblaadje tot het sponsoren van een tribune op ons Open Toernooi en het verstrekken van tegoedbonnen als prijsje voor een activiteit. Om de vele activiteiten en toernooien mogelijk te maken werkt Tenniphil al samen met verschillende bedrijven. Als studententennisvereniging kunnen wij uw bedrijf onder de aandacht brengen onder een grote groep Delftse studenten. Via ons Open Toernooi bereikt u zelfs vele inwoners van Delft en omstreken. Als u geïnteresseerd bent in adverteren, het volledige overzicht van de mogelijkheden of vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons: bestuur@tenniphil.nl

Contactformulier