Over de vereniging

Sanctus Virgilius Tennis Vereniging Tenniphil is een tennisvereniging die onderdeel is van de studentenvereniging Virgiel. Al 76 jaar bieden we tennis aan op alle niveaus. Als beginner kun je instromen in de beginnersgroepen, maar we bieden ook trainingen en competitie aan op hoog niveau (tot en met 2).

Daarnaast heeft Tenniphil ook veel gezelligheid te bieden! We bezoeken jaarlijks verschillende toernooien, zoals de DavisCup en Roland Garros, en we organiseren zelf ook veel activiteiten met hulp van de negen commissies waar je onderdeel van kunt worden. De Lovegames en het Tennikamp zijn evenementen waar iedereen naar uitkijkt. Tijdens ons Open Toernooi komen studenten uit heel Nederland tennissen en bij de Tennis Career Day komen Tenniphilianen in contact met technische bedrijven.

Ben je geïnteresseerd om te gaan tennissen in Delft? Kom dan tijdens de OWee langs bij de Tenniphilstand (bij Virgiel) op de informatieformatiemarkt. Daarnaast kan je ons vinden op instagram: https://www.instagram.com/s.v.t.v_tenniphil/. Je kan ook een mail sturen via bestuur@tenniphil.nl